Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co kupić dla chłopaka na przeprosiny?

Polecane posty

Gość gość

Skoro dla kobiety kupuje się kwiaty na przeprosiny, to co kupić mężczyźnie? Bardzo kocham mojego faceta, a ostatnio trochę nabroiłam i chciała bym go jakoś ładnie przeprosić (Ps nie piszcie mi o seksie ani nic podobnego mu na tym nie zależy)

Gość gość
Jak facetowi nie zależy na seksie to po co z nim jesteś? Żeby po x lat się obudzić i powiedzieć, że to jednak nie to?

Gość gość
Obiecaj mu że nigdy już nic przykrego od ciebie nie usłyszy i daj stopery do uszu

Gość gość
Pierwsza myśl - sex, to działa na każdego normalnego faceta. ale ty piszesz, ze jemu na seksie nie zależy WTF?!!! co on ksiądz, czy impotent, a może krypto gej? No to kup mu czekoladki, skoro seksu nie chce.

Gość gość
Jakoś nie przekonują mnie prezenty na przeprosiny. Jako kobieta nawet kwiaty wolę dostawać z jakieś miłej okazji albo po prostu jako miły gest. Prezenty na przeprosiny wyglądają jak próba wkupienia się w czyjąś łaskę, załatwianie sprawy pieniędzmi. Znacznie lepsze wydaje mi się zorganizowanie jakiegoś miłego spotkania, zabranie gdzieś drugiej połówki żeby miło spędzić czas i dobrymi chwilami zatrzeć niesmak po kłótni.

Gość gość
Może przygotuj romantyczny wieczór, kolacja, świece itp. Powiedz że kochasz, że Ci na nim zależy, że obiecujesz że to się więcej nie powtórzy. Czy później będzie seks, to już sami zdecydujecie.

Gość gość
Jeśli koniecznie prezent to może coś związane z jego hobby, zainteresowaniami, może jakaś gra (jeśli lubi), może bilety na fajny film, może wyjazd na weekend, a może coś co jest związane z początkiem Waszej znajomości, żeby mu przypomnieć jak było i zapewnienie że chcesz żeby tak było zawsze. Powodzenia ;)