Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szukam dobrze ustawionego człowieka na męża.

Polecane posty

Gość gość

Mam 21 lat, jestem zadbana, czy ładna to rzecz gustu, ale uważana za atrakcyjną. Aktualnie studiuje, ale nie chciałabym się poświęcić w całości pracy i karierze, co nie znaczy, że bym w ogóle nie pracowała. Mój kierunek będzie pozwalal w przyszłości na prowadzenie własnej działalności, a co za tym idzie sama będę mogla sobie normować ilość i czas pracy. Chciałabym jednak się poświęcić przede wszystkim rodzinie i domowi, mieć 2-3 dzieci i być głównie dobra żona i matka. W żadnym wypadku nie planuje się zaniedbać, przywiązuje dużą wagę do swojego wyglądu, także o to nie trzeba się bać. Ale na to wszystko potrzeba czasu i pieniędzy. Tak więc chciałabym znaleźć mężczyznę, który ma podobne oczekiwania co do żony i rodziny oraz byłby w stanie sprostać finansowo. Nie oczekuje pałaców i ubrań od czołowych projektantów, ale chcę mieć stabilizację i nie musieć się martwić jak przeżyć od 1 do 1 bez mojej pracy zawodowej od rana do wieczora. Oczywiście musimy się sobie spodobać, bez tego ani rusz. Nie mam wymagań co do wyglądu. Co do wieku to musi mieć max. 32 lata, nie wierzę w zwiazki z wielką różnica wieku. Czy znajdę takiego?

Gość gość
Pomylilas fora. Sponsoring to na innych.

Gość gość
Ja mam co prawda 64, ale jak masz koleżankę która też chce takiego 32 - to możemy zmontować zgrabny trójkącik.

Gość gość
tutaj to siedzą sami dobrze ustawieni :D masz w czym wybierać. Osobiście polecam Przema, fajny chłopak

Gość gość
Zaśpiewasz piosęnkę o Panu Lusterko? Dasz nagranie? Jak tak to pogadamy dalej. :)

Gość gość
No czemu nikt nie chce? :(

Gość gość
Ja cie wezmę ale pogadam z kumplami.

Gość gość
Gdzie piosenka? Kota w worku nie wezmę.

Gość gość
Wszystko wszystkim, ładnie pięknie opisane, a jak z se.xem u Ciebie? Klasycznie czy lubisz eksperymenty itp? Każdy facet lubi se.x i łodzi.ka więc może coś o tym powiesz I zachęcisz.