Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nieobeznana

pierwsze opakowanie tabletek hormonalnych

Polecane posty

witam, mam 17 lat i zaczełam brać tableki z zalecenia lekarza na bilansie ze względu na bardzo bolesne miesiączki. Stosuje Madinentte i przy 17 tabletce zaczeły sie dziwne "plamienia", własnie nie wiem czy mogę to tak nazwać. Do okresu zostało mi 4 dni brania tabletek i 7 dni przerwy wiec było by to bardzo wcześnie. Wydzielina jest brązową i ma taka glutowatą formę, jest jej bardzo mało, brzuch boli jak przy okresie. Trwa juz trzeci dzień. Nie uprawiałam seksu. Nie wiem co mam o tym myśleć i jak sie zachować.

Gość gość
przy pierwszym opakowaniu tak bywa. zoabcz jak bedzie przy drugim i kolejench jak sie orgaznim "rozrusza' to powinno minac. ja dostalam tabletki z powodu dlugich cyklow i nieregulranych miesiaczek ktore nie maja podloza chorobowego. po pierwszym opakowaniu dostalam krwawienia po 23 dniach i bylo dziwnie skape i takie dziwne jak na mnie. po kolejnych opakowaniach wszystko minelo i mam krwawienie jak w zegarku co 28 dni

Gość gość
Przez pierwsze 3msc plamienia sa normalne. W sensie, organizm sie przyzwyczaja do wiekszej ilosci hormonow i roznie reaguje. Ale dla pewnosci moze udaj sie z tym do ginekologa. Pokaz mu to plamienie, stwierdzi skad ta krew jest i sie wyjasni.