Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skąd kurajmo ma na to kasę

Polecane posty

Gość gość

Zauważyłam, że Kurajmo 26 przesiaduje tutaj całe dnie z krótkimi przerwami. Przecież internet kosztuje. Skąd go stać na beztroskie przesiadywanie tutaj? On ma jakąś rentę? Pochodzi z bogatej rodziny ? Też bym tak chciała nie musieć pracować tylko sobie siedzieć całe dnie.

Gość gość
Ale z ciebie hipokrytka Tez tu calymi dniami siedzisz skoro masz czas go obserwowac

Gość gość
wystarczy wejść w jego Nick i zobaczyć jego aktywność tutaj. Ja wchodzę tutaj bardzo rzadko.

Gość gość
On po prostu jest bezrobotny, mama go utrzymuje, a z tego co mówił to internet wifi kradnie sygnał od sąsiada, prąd ma nielegalne wpięcie do słupa z lini energetycznej która przechodzi przez jego pole a wode ma ze studni, on jest tani w utrzymaniu przejada 100zł miesiecznie i innych kosztow nie generuje, jest tańszy w utrzymaniu niż mój kot :P

Gość gość
to projekt redakcji on nie istnieje :D

Gość gość
Po prostu za każde odpisanie na jego post kafeteria mu płaci. Podobnie jak z tymi co reklamują Nivea Fresh. Tak więc dajmy mu zarobić i klikamy w jego posty

Gość gość
tylko ciekawe co on z kasą robi, tutaj juz robi za projekt od 10 lat wiec pewnie ma miliony na koncie, wille z basenem i ferrari w garazu i tylko tu przed nami zgrywa idiote przygłupa i biedaka, no ale to jest wlasnie taka jego praca