Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam wąsy! A jestem kobietą

Polecane posty

Gość gość

Hej :D zawsze miałam delikatnego wąsika, ale praktycznie go nie było widać. Z wiekiem wydaje mi się że stał się troszkę ciemniejszy. Ostatnio mąż na dworze i w słoneczny dzień zwrócił mi uwagę że Ooo mam wąsa

Gość gość
Hej :D zawsze miałam delikatnego wąsika, ale praktycznie go nie było widać. Z wiekiem wydaje mi się że stał się troszkę ciemniejszy. Ostatnio mąż na dworze i w słoneczny dzień zwrócił mi uwagę że Ooo mam wąsa

Gość gość
W domowym świetle nawet go nie widać.Ale przechodząc do meritum. Co myślicie o rozjaśnieniu wąsika wodą utlenioną? Da radę bez szkód i podrażnionej skóry? odrazu mówię nie chce wyrywać go ponieważ włoski w wąsiki są bardzo małe delikatne a wiem że po depilacji będą grubsze i ciemniejsze o wiele. Teraz są koloru taki średni blond czyli nie jest tak mocno widoczny ale jednak w słoneczny dzień więc go :)

Gość gość
To użyj wosku na wasika

Gość gość
Prawie każda dziewczyna ma. Kup sobie plastry specjalne do wąsika i regularnie wyrywaj. Ja ogólnie używam na to krem do depilacji bądź gole maszynką. Zadbaj o siebie :)

Gość gość
Po depilacji nie beda grubsze, to bzdura wyssana a palca. Wlosy to nie angielski trawnik. Depiluj woskiem i sie nia zastanawiaj

Gość gość
W domowym świetle nawet go nie widać.Ale przechodząc do meritum. Co myślicie o rozjaśnieniu wąsika wodą utlenioną? Da radę bez szkód i podrażnionej skóry? odrazu mówię nie chce wyrywać go ponieważ włoski w wąsiki są bardzo małe delikatne a wiem że po depilacji będą grubsze i ciemniejsze o wiele. Teraz są koloru taki średni blond czyli nie jest tak mocno widoczny ale jednak w słoneczny dzień więc go :)

Gość gość
Nie wiem co się dzieje z tą kafeteria najpierw mi ucięło wypowiedź a później nie mogłam dodać odpowiedzi a teraz dodałam dwa razy wybaczcie :D

Gość gość
Bzduraaa nie będą te włoski grubsze. Ja depiluje od 15 roku .

Gość gość
No właśnie koleżanka depilowala i teraz ma masakrycznie :/ grubsze i ciemniejsze jak u faceta :/ i tego się obawiam po depilacji

Gość gość
Moja koleżanka a blond wąsik i myśli, że go nie widać. Ta samo z nogami ma blond włosy na nogach i myśli że nie widać. A widac i oczy się rzuca mocno. Tosz taka depilacja wąsika to minutka więc zadbaj o siebi i to zrób !!!

Gość gość
Też mam taką koleżankę co ma blond wąsy. Są bardzo gęste i bardzo widoczne, ja jestem brunetką i moje się tak nie rzucają w oczy w pełnym rozkwicie. Ja woskuje od 20 lat i wszystko ok, ale nic nie musisz, kto powiedział, że nie można mieć wąsa.. Są środki do rozjaśnuania dość popularne, ale moim zdaniem głupio to wygląda - wąsy nadal są tylki w kolorze platyny, bardziej to widać niż natural, ale to popularna metoda, więc może się nie znam

Gość gość
Też miałam z tym straszny problem i zdecydowałam się na zakup depilatora ipl od Panasonica. Moim zdaniem świetna sprawa - urządzenie niesamowicie wygodne w użyciu i bezbolesne a efekt trwały.

Bardzo dużo dobrego słyszałam o https://plusmed.info.pl/depilacja-laserowa-harmony-shr/ . Epilacja laserowa, którą przeprowadza plusmed jest bezpieczna dla każego rodzaju skóry, a kilka zabiegów pomaga raz na zawsze pozbyć się niechcianego owłosienia. W dzisiejszych czasach każdy szanuje i ceni sobie wolne chwile, a taka depilacja laserowa to mnóstwo zaoszczędzonego czasu w porównaniu ze standardowymi maszynkami, woskiem czy domowymi depilatorami. Warto sprawdzić ich ofertę.

Gość gość
Wosk w tych okolicach jest okropny, sprawi Ci to ogromny ból ;/// Lepiej spraw sobie depilator IPL na przykład od Panasonica, wtedy przynajmniej efekt będzie naprawdę zadowalający.

Gość gość
Najskuteczniejszy będzie IPL! Ja mam od panasonica i jestem bardzo zadowolona!

Gość gość
Jeżeli masz taki problem to raz dwa trzeba iść na depilacje laserową....depilacja to nie tania sprawa ale wąsik to nie cale nogi. Ja usuwałam w salonie piękności www.imageszczecin.pl i zapłaciłam za serie -130zł. Po wąsiku ani śladu a ja jestem szczęśliwa.