Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miasto Namysłów opolskie wojew

uniwersum ratujmy aresa z niewoli pamiętasz że opole wchłonęło te wioski do opol

Polecane posty

a? Krzanowice (dodatkowa nazwa w j. niem. Krzanowitz) – część miasta Opole położonego w województwie opolskim. Miejscowość wraz z jej obrębem ewidencyjnym wsi włączono do Opola 1 stycznia 2017[1]. Przed włączaniem miejscowość była wsią w województwie opolskim, w powiecie opolskim, w gminie Dobrzeń Wielki[2]. W latach 1975–1998 miejscowość administracyjnie należała do ówczesnego województwa opolskiego. Z Opola dojazd autobusami miejskimi linii nr 21.

Gość gość
Czarnowąsy (dodatkowa nazwa w j. niem. Czarnowanz) – część miasta Opole położonego w województwie opolskim. Miejscowość wraz z obrębem ewidencyjnym wsi włączono do Opola 1 stycznia 2017. Przed włączaniem miejscowość była wsią w województwie opolskim, w powiecie opolskim, w gminie Dobrzeń Wielki. Miejscowość położona jest w Pradolinie Wrocławskiej, nad rzeką Małą Panwią, w pobliżu jej ujścia do Odry, 7 km na północny wschód od centrum miasta.

Tak byłam pijana ( po grillu ) ale pamiętam, że oglądałam taki fajny filmik chyba Opole nocą, super fajne światełka chyba na fontannie.

Gość gość
Tak dam zaraz inny filmik o opolu chcesz? Obejrzyj do końca

Pamiętam, że pisałeś, że te miejscowości na siłę przyłączono do Opola bez zgody mieszkańców

Zaraz obejrzę cały tylko odpisz mi, czy ta goła fotka w innym temacie to Twoja czy ktoś sie znowu podszywa?

Gość gość
widziałaś???

ta goła fotka to sie ktoś podszywa

Tak widziałam, krótki filmik :D Ładne to Opole jest, te kolorowe kamieniczki i architektura podobna do mojej rodzinnej Jeleniej Góry. Najbardziej mi sie podobał amfiteatr.

Gość gość
ratujmy aresa z niewoli wiesz o tym ??? Helios Opole Sale 6 Miejsca 1239 Miejsca dla niepełnosprawnych +8 Rezerwacja indywidualna 77 40 25 030 Rezerwacja grupowa 77 456 66 55 opole@helios.pl Helios Opole INFORMACJE OFERTA GALERIA DANE KONTAKTOWE DOJAZD Helios Opole Helios Opole znajduje się w samym centrum Opola przy CH Solaris. To jedyne kino wielosalowe w Opolu, posiada 6 klimatyzowanych sal wyposażonych w wysokiej klasy sprzęt nagłaśniający, gdzie łącznie może zgromadzić się ponad 1240 osób.

Gość gość
helios to na razie jedno wielosalowe kino w opolu ale w przyszłym roku ma powstać drugie wielosalowe kino w opolu w ch karolinka

Gość gość
Rozbudowa CH Karolinka w Opolu będzie składała się z dwóch faz. Centrum powiększy się o ponad 7 tys. mkw. Wśród najemców może znaleźć się m.in. kino oraz firmy z branży gastronomicznej.

Daj jeszcze jakieś filmy, mam czas chętnie obejrzę. Nie nagrałeś nic sam w ostatnim czasie?

Gość gość
czytałaś o kinie helios powyżej ?? i o rozbudowie ch karolinka z 15:28

Gość gość
Ok dam a ty napisz co wyczytałaś o kinie Helios w opolu ile ma sal i gdzie jest i czy będzie kolejne kino w opolu i w jakiej galerii

No przecież pisałeś,że w galerii Karolinka tam gdzie lubi Twoja siostra jeździć bo ma na imie Karolina :D

Gość gość
Widziałaś filmik powyżej o górach będących 60 km od Opola i 120 km od polkowskiego koło Namysłowa? Skoro widziałaś to jak te góry się nazywają?

Gość gość
Obejrzałaś cały filmik o górach opawskich? Ps dziś już nie dam linków i filmików bo mnie zbanowali i jak chce dać filmiki to pisze "treść została uznana za spam" więc do północy nie będę mógł dać linków :o Obejrzałaś cały filmik.?jak Ci się podobał?

Tak obejrzałam, fajny jest. To wypisz mi wszystkie najważniejsze miejsca w Opolu to sama poszukam w google

Gość gość
To wyszukaj sobie i daj linki i ja sprawdzę czy to jest to ok?

Gość gość
Wyszukaj sobie most Piastowski teatr Kochanowskiego opole Otlia opole MBP opole muzeum polskiej piosenki opole grabówka opole oraz filharmonia opolska

Gość gość
Ps i mam pytanie czy wiedziałaś wcześniej że w województwie opolskim są góry nim dziś ten filmik o górach opawskich obejrzałaś?

Gość gość
Napisałem Ci co masz wyszukać w Google na pierwszej stronie i daj linki ps zadałem ci powyżej pytanie