Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Nivea Invisible Fresh!

Polecane posty

Gość gość

Na początek dodam, że ciężko jest mi wybrać idealny antyperspirant. Jedne mnie uczulały, drugie kompletnie nie działały, a trzecie dewastowały moje ubrania. Wybór odpowiedniego produktu był zatem dla mnie ogromnym dylematem – i w większości przypadków kończył się wizytą u dermatologa…lub „zawianymi” pachwinami, które bolały i ograniczały mnie. Antyperspirant Nivea Invisible Fresh, Black&White kompletnie mnie zaskoczył. Pod każdym względem! Stosowałam go codziennie rano przez dwa tygodnie. Posiada łatwą i „nie sypiącą” się aplikację, niesamowicie przyjemnie i lekko pachnie, jest bardzo trwały gdyż po 8 godzinach wciąż czułam się świeżo i komfortowo, a moje ubrania jak nigdy dotąd były pozbawione plam, zabrudzeń czy jakichkolwiek śladów. Sama pojemność jaką testowałam zasługuje na plusa. Antyperspirant jest bowiem wydajniejszy niż te, które dotychczas używałam. Zalety: + bardzo zadawalająca trwałość oraz jakość produktu + dobra ochrona przed poceniem się + cudowny, rześki i lekki zapach, nie dominujący, kobiecy i świeży + brak osypywania, kruszenia się czy rolowania produktu pod pachą + zero plam, odbarwień, zabrudzeń zarówno na białych jaki czarnych ubraniach + wydajność + skuteczność (nawet w stresujących sytuacjach) + brak powikłań (podrażnień, uczuleń, …) Wady: … bez wad! Pozostaje mi tylko polecać, polecać i polecać. Produkt jest bardzo dobry – w sumie jest jednym z lepszych antyperspirantów, który naprawdę mnie zachwycił. Używam go z przyjemnością i bez obaw. W moim odczuciu posiada same zalety. Przede wszystkim nie uczula! Porzuciłam już myśl o tym, że kiedyś pojawi się antyperspirant w spray’u, z którym będę czuć się bezpiecznie. A tu proszę! Taka miła niespodzianka, w przystępnej cenie i pięknym zapachu. Uwielbiam!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować