Gość gość Napisano Czerwiec 16, 2017 Na początek dodam, że ciężko jest mi wybrać idealny antyperspirant. Jedne mnie uczulały, drugie kompletnie nie działały, a trzecie dewastowały moje ubrania. Wybór odpowiedniego produktu był zatem dla mnie ogromnym dylematem – i w większości przypadków kończył się wizytą u dermatologa…lub „zawianymi” pachwinami, które bolały i ograniczały mnie. Antyperspirant Nivea Invisible Fresh, Black&White kompletnie mnie zaskoczył. Pod każdym względem! Stosowałam go codziennie rano przez dwa tygodnie. Posiada łatwą i „nie sypiącą” się aplikację, niesamowicie przyjemnie i lekko pachnie, jest bardzo trwały gdyż po 8 godzinach wciąż czułam się świeżo i komfortowo, a moje ubrania jak nigdy dotąd były pozbawione plam, zabrudzeń czy jakichkolwiek śladów. Sama pojemność jaką testowałam zasługuje na plusa. Antyperspirant jest bowiem wydajniejszy niż te, które dotychczas używałam. Zalety: + bardzo zadawalająca trwałość oraz jakość produktu + dobra ochrona przed poceniem się + cudowny, rześki i lekki zapach, nie dominujący, kobiecy i świeży + brak osypywania, kruszenia się czy rolowania produktu pod pachą + zero plam, odbarwień, zabrudzeń zarówno na białych jaki czarnych ubraniach + wydajność + skuteczność (nawet w stresujących sytuacjach) + brak powikłań (podrażnień, uczuleń, …) Wady: … bez wad! Pozostaje mi tylko polecać, polecać i polecać. Produkt jest bardzo dobry – w sumie jest jednym z lepszych antyperspirantów, który naprawdę mnie zachwycił. Używam go z przyjemnością i bez obaw. W moim odczuciu posiada same zalety. Przede wszystkim nie uczula! Porzuciłam już myśl o tym, że kiedyś pojawi się antyperspirant w spray’u, z którym będę czuć się bezpiecznie. A tu proszę! Taka miła niespodzianka, w przystępnej cenie i pięknym zapachu. Uwielbiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach