Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja znajoma dostaje 500plus na 5dzieci Oboje rodzice zrezygnowali z pracy i co

Polecane posty

Gość gość

I co wy na to? Plus zasilki i maja spoko wyplate. Funduja sobie nowe komorki tablety a dzieci jak ubrane byly tak sa. Ma 4chlopakow i jedna dziewczyna wiec jedno chodzi po drugim. 500plus powinno nalezec sie osobom ktore pracuja. Tyle w temacie

Gość gość
Też tak uważam i wkurza mnie to że ja muszę tyrać na dwa etaty żeby utrzymać siebie i dziecko a reszta narobi dzieciaków i siedzą na zasiłkach.....też uważam że 500+ tak ,ale tylko dla osób pracujących.Jesli ja coś daje do skarbu państwa to mam prawo do zasiłków....proste....

Gość gość
Jak pracujesz to po co ci 500+?

Gość gość
To bierze około 3000 wow ale majątek, żyje za to 7 osób? Przecież to na jedzenie nie wystarczy a gdzie inne opłaty

Gość gość
Jak zazdrościsz to idź się dymać i też bierz, najlepiej invitro się zapłodnić jest szansa na mnogą ciążę

Gość gość
Przecież to żebraczy grosz. Pewnie coś ci się porypało, jak zrezygnują z pracy ? Tak liczna rodzina nie wyżyje za takie byle jakie pieniądze, na pierwsze dziecko nie ma 500+, dopiero na kolejne, więc na 5 dzieci 2 tys. Do d/u/p/y z taką kasą ☹

Gość gość
jej ostatnio w mojej rodzinie był taki przypadek że i ciotka i wujek bez pracy zostali i nie mogą wyżyć z renty babci w trzech a ty myślisz że za to siedem osób się wyżywi :O

Gość gość
Oj Boże, to zgłoś ich gdzieś, o ile nie wyssałaś tego z palca. Na której to wsi?

Gość gość
Dostaje na wszystkie. 2,5 plus 500 rodzinnego Do tego dzieci maja obiady w szkole darmowe ksiazki i inne. Matka dzieciom nie kupuje nic ale sobie i tatusiowi po smartphonie ..kurfa!