Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomysł na imię dla chłopca

Polecane posty

Gość gość

Przestudiowaliśmy z mężem cały kalendarz i nic nam się nie podoba (dla chłopców nie ma fajnych imion), oprócz: -Stanisław -Franciszek -Tomasz -Wojciech -Paweł (choć mąż kręci nosem) które z tych według was? bo któreś z tych wybierzemy na pewno....

Gość gość
nie są złe :D jak na kafe to wręcz dobre ,najsłabsze z nich to Tomasz -tomków jka pcheł jest masa w średnim pokoleniu ,taki trochę lepszy Janusz :O zaś Wojtek -takie pospolite troszke ale i tak 100 razy lepsze od Olivierków czy Dorianków . Reszta zaproponowanych imion jest dobra .

Gość gość
No nam się nie podobają te Oliwiery, Doriany, Natany i inne Igory. Tak jak mówiłam, jest mało fajnych imion. Myślę, że Tomków obecnie jest stosunkowo mało, choć w moim pokoleniu jest ich chyba sporo, jak zresztą słusznie zauważyłaś. Wojtek to takie normalne, zwykłe imię ale wydaje mi się, że Wojciech dla dorosłego mężczyzny to fajne, eleganckie imię, i takie ma być imię dla faceta;)

Gość gość
Najładniejsze z twoich pomysłów to Franciszek i na drugim miejscu Stanisław

Gość gość
Adam, Damian, Daniel

Gość gość
adam, daniel i damian wszystkie w sam raz dla geja

Gość gość
Z twoich propozycji najbardziej podoba mi się Tomasz, na drugim miejscu Wojciech. Franków ostatnio tyle, że już się słuchać tego nie chce ( w zeszłym roku na miejscu 6) i pewnie jest to imię sezonowe.. Wojciech tez ostatnio popularne ( miejsce 10), dlatego wybrałabym Tomka, który nie jest aż tak bardzo popularny, a samo imię ładne i klasyczne Staś nie podoba mi się, skoro Paweł nie podoba się mężowi to nie ma o czym mówić

Gość gość
Też myślę nad Tomkiem,ale Tomasz odpada,że będą się śmieli w dupę nie chciałaś to masz

Gość gość
czesc jestem adam ****** sie i spadam.

Gość gość
No i weź tu się zapytaj to jakiekolwiek imię. Zawsze się znajdą takie idiotki co napiszą o jakiekolwiek imię by nie chodziła że to imiona albo od gejów, albo patologii itp...Tomasz i Wojciech ładnie.

Gość gość
mialo byc ********.m