Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

26 latek i 32 latka

Polecane posty

Gość gość

Czy mają szansę stworzyć szczęśliwy związek? Dla mnie jest najpiękniejsza i tylko z Nią chce mi się żyć

Gość gość
tak, to tylko kilka lat

Gość gość
Nie, motylki miną i za parę lat będziesz patrzył na młodsze sexowne a z twojej kobiety zrobi się stara baba. Niestety od pewnego momentu kobiety starzeją się bardzo szybko, chyba że mają kupę kasy non stop zabiegi spa itp i nie pracują, albo są szefami.

Gość gość
17:20 nie mieszaj mu w glowie, bo stara to ona już jest, może gość lubuje w pomarszczonych pannach, rozne gusta i guściki, jedni lubia pomarańcze inni wolą pieczarki

Gość gość
aż szkoda cokolwiek pisać

Gość gość
17:51 tez tak mysle, kolesiowi w glowie się popruło, powinien szukac w swoim wieku a nie brac za przydział dla 50 latkow

Gość gość
Inne mnie nie interesują! Tylko Ona

Gość gość
szkoda pisać.. gdyby autor kochał nie zadawałby tego pytania bo kilka lat różnicy nic nie znaczy jeśli się czuje że to ta osoba, lepiej popracuj nad sobą i dorośnij

Gość gość
Jestem autorem. W trasie za granicą. Wiem kogo chce i kocham!

Gość gość
najbardziej bawia mnie hipokrycie, ktorzy przy takiej samej roznice gdzie kobieta jest mlodsza przyklaskuja a na odwrot juz widza problem - ukryta zazdrosc;) kilka lat to zadna roznica, to samo pokolenia i jak kobieta jest ladna, to w ogole nie widac roznicy :D Np. sliczna kolumbijska piosenkarka Shakira jest zona pilkarza Barcelony Gerarda Pique, Miranda Kerr zona tworcy i szefa Snapchata czy Kozuchowska czy Bujakiewicz czy Przybylska czy Arciuch czy Skrzynecka itp itd

Gość gość
nie ma nic zdrożnego w tym jak mężczyzna jest parę lat starszy choćby 20, panie znacznie lepiej czują się w towarzystwie dojrzałych mężczyznach, bezpiecznie swobodnie, zaś chłopaczek ,który szuka starszej to dla mnie jakiś niedojrzały i brakuje mu mamusinej opieki a nie kobiety z którą mógłby płodzić i gromadzić stadko, przecież ona z 5 lat będzie miała reumatyzm o menopauzie nie wspomnę:O

Gość gość
Ja mam 40 lat i marze o menopauzie, a wszystko chodzi jak w zegarku. Gorzej z tym reumatyzmem, ale w LO już go miałam, sporo lat temu :)

Gość gość
Mój szwagier ma 8 lat starsza żonę i świata poza nią nie widzi. Są ze sobą 12 lat już.

Gość gość
Zboczeniec.

Gość gość
Up :)

Gość gość
ci ktorzy sie tak prują tutaj ze chlopakowi sie w glowie pomieszalo powinni sie cieszyc - przeciez zostanie im wiecej tych pieknych mlodych :D brak logiki ;)

Gość gość
Ja jestem tym chłopakiem i nic mi się nie pomieszało w głowie :)

Gość gość
Nie pomieszało bo miałeś już pomieszane. Gerontofil.

Gość gość
Myśl o sobie a nie słuchasz innych..Tacy co słuchali innych to źle na tym wyszli.

Gość gość
Przecież to Twoje życie i od Ciebie zależy jak będzie wyglądać. Powodzenia.

Gość gość
to żadna różnica:D super połaczenie ;)

Gość gość
Właśnie Jej obecność nadaj***arw...

Gość gość
32-latka to mloda laska a roznia w sam raz

Gość gość
Badz z nia i juz! Na swiecie brakuje takich zdecydowanych facetow, co to sobie postanowia i realizuja! Jezeli ona Ciebie chce oczywiscie... Ale taka 32 moze byc fajniejsza i bardziej interesujaca niz np. 24latka.

Gość gość
32 latka wie czego chce od życia. Nie będziesz miał z jej strony podchodow, obrażania się o byle co. Wiem bo sama mam prawie 31 i jestem inna osoba niż w wieku 26 lat. Pytanie czy ona Cię akceptuje. I weź nie słuchaj tutaj tumanow. To twoje życie i jeśli nie spróbujesz to się nie przekonasz.

Gość gość
Miałem 7 lat starszą, jak zaczeliśmy ja miałem 26 a ona 33. Byliśmy razem 5 lat. Niestety nie przetrwało.

Gość gość
Ona jest po przejściach, a ja żadnego związku na swoim koncie, ale to nie przeszkoda, cały ambaras aby dwoje chciało na raz. Świetnie się rozumieny, bez słów. Rówieśniczki ani młodsze nie są w stanie zainteresować mnie tak jak Ona. Jeśli kochamy kogoś to pomimo wszystko Tylko tej osoby chcemy. Nikt nie jest idealny, ideały nie istnieją, oboje z tym się zgadzamy. Wiem że jeśli nie spróbuje to się nie przekonam, Chcę ! odkąd tylko się poznaliśmy. Czy mnie akceptuje? pora się przekonać x 5:54 dlaczego nie przetrwało ? z jakich powodów ?

Gość gość
No cóż albo Ona albo samotność....

Gość gość
haha 6 lat a co to za różnica mam znajomych starszych o nawet 20 lat i się super dogadujemy