Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mamy po cc

Polecane posty

Gość gość

Witam Mamusie chciala bym dowiedziec sie kiedy ponownie zaszlyscie w ciaze po pierwszej cesarce? . Moja corka ma prawie 4 lata i od 3 miesiecy staramy sie o 2 dziecko no i cos nie wychodzi.... Czy tez mialyscie taki problem?

Gość gość
Zaszlam w ciążę jak córka miała skończone 3lata ( tak chcieliśmy ). Udało się w 1szym cyklu. Między dziećmi jest równo 4 lata różnicy.

Gość gość
nie w druga zaszlam tzn wpadlam ze spirala miedziana po 4 miesiacach a w 3 zaszlam 2 lata po drugiej biorac tabletki (regularnie) ale przez jeden dzien podejrzewam ze nie wchlobela sie tabletka z powodu rotawirusa. teraz chyba wytne macice bede miala 100% pewnosci .

Gość gość
Nie wiem czy Cię pociesze . Urodziłam pierwszego synka przez cc potem przez rok stosowałam antykoncepcję w tabletkach a potem już stosunek przerywany . Gdy syn miał. 5 lat chciałam mieć drugie i co ? Trzy lata staran i nic myślałam że już nie zostanę matka jestem teraz w 37 tygodniu a syn ma 8 lat

Gość gość
Jestem ciekawa jak to bedzie u mnie a bardzo chcemy miec 2 dziecko w pn ide do ginekologa a moja ginekoloczka zapisala na 12 lipca dopiero ale pojde w pn i tego 12lipca. Zobacze co powiedza na ten temat. Dziekuje za odpowiedz troche podnioslo mnie to na duchu

Gość gość
Starsza córka miała 15 miesięcy jak zaszła w drugą ciążę, w pierwszym cyklu starań. Cc chyba nie wpływu na płodność. Powodzenia :)

Gość gość
W pierwsza ciaze zaszlam od razu po okresie, mialam 23 lata. Potem 8 lat przerywany. Pod koniec maja zeszlego roku podjelismy decyzje o drugim dziecku i w lipcu juz bylam w ciazy a mialam 32 lata.

Gość gość
O pierwszą ciążę starałam się 3 lata. O drugą zaczęłam starać się dokładnie po dwóch latach i miesiącu. Byłam pewna, że bez pomocy lekarzy po raz kolejny nic z tego nie wyjdzie. Zaszłam w drugim cyklu starań. Byłam w szoku.

Gość gość
O matko. ..2 miesiace nie wychodzi. ..powieś się