Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zerwałam dzisiaj z facetem i nasz rozmowa wygladała tak, jak ja oceniacie:

Polecane posty

Gość gość

Ja:Co tam u ciebie slychac? On: a u mnie to i tamto, a u Ciebie? Ja: u mnie ok, chciałabym z Toba porozmawiać, bo ostatnio relecje sie nam rozluznily i po przemysleniu tego wszystkiego uznałam, ze nie bedziemy sie juz wiecej spotykac On: nie ukrywam, ze jestem zaskoczony, nawet bardzo, ale szanuje decyzje, a można wiedzieć dlaczego? Masz kogos? Ja: nie, nie mam nikogo na stale, ale tak to po prostu przemyslałam, ale nie chce zebyś brał to do siebie bo jestes fajnym facetem i bede bardzo milo wspominac te wszystkie chwile, ktore razem spedzilismy On: mnie tez bylo z Toba wspaniale i bede zawsze milo wspominal te chwile, no nic w takim razie pozostaje mi Twoja decyzje uszanować, nie bede sobie w koncu rwał włosów z głowy bo mam za krótkie (smiech), ale może spotkamy sie kiedys porozmawiac, albo cos zjeść, może nawet dasz sie pocalować, albo nawet przytulic? Ja : no nie wiem...Dobra to musze konczyc jeszcze raz wsyztskiego dobrego jak to oceniacie? Jest szansa na to ,ze sie o mnie postara?

Gość gwoli wyjasnienia
To po to odeagralas ta szopke zeby zobaczyc czy on bedzie sie o ciebie staral, czy o co chodzi?

Gość gość
Hahaha zerwalas z nim i chcesz zeby sie o ciebie staral? :D ewidentnie mial cie w d***e i ulzylo mu nawet jak z nim zerwalas

Gość gość
Ze jemu tez nie zalezało. Opiszcie w jaki sposob zachowuje sie facet, ktoremu zalezy na kobiecie i chce to ratowac

Gość gość
A co miał cie bałagć przez telefon? Chyba facet tez ma swoj honor i nie bedzie sie prosil wiec co mial powiedziec?

Gość gwoli wyjasnienia
"Opiszcie w jaki sposob zachowuje sie facet, ktoremu zalezy na kobiecie i chce to ratowac" Ile ty masz lat, ze zadajesz takie pytania? Nie ma jednoznacznej odpowiedzi bo kazdy facet jest inny. Moze za chwile zapytasz jak rozpoznac ze jestem glodna? :D

Gość Mało_stanowczy
Przyznaj się, że to provo:)

Gość gość
Ta relacja wyglądała mi tylko, jako spotkania na seks. Dlatego facet zapytał, czy autorka ma kogoś na stałe, i dlatego zakonczyć ich znajomość. Ma się o ciebie ...starać? Zaplułam się że śmiechu.

Gość gość
*i dlatego chce zakończyć znajomość...

Gość gość
Jak ci zależy to ty mu powiedz że chciałabyś wrócić. A nie jak zwykle polskie księżniczki czekasz na czyjś ruch.

Gość gość
koles chyba sie ucieszyl ze to w koncu koniec:D

Gość gość
Odniosłam wrażenie że on się ucieszył że to koniec,że czekał na te rozmowę.

nie będzie się o ciebie starał - ale jak pozwolisz "pocałować i przytulić" to skwapliwie skorzysta z okazji na seks :)

Gość gość
Yyy ale zerwałas z nim przez telefon? Strasznie dziecinne. Nie będzie się o ciebie starał bo ewidentnie mu ułozylo i się ucieszył

Gość gość
No nie wierze ze wkoncu to zrobilas...po trzech latach...no brawo.

Gość gość
Piszesz: nie nie mam nikogo na stale ( wtf? A na od czasu do czasu to masz?) Piszesz ze chcesz z nim zerwac to po co potrzebna ci rozmowa? Jak sie zrywa to sie zrywa i tyle. Nie ma jak to powiedc mezcsyznie ze jest swietnym mezczyzna ale z nim zrywa sie (za dobrze ci bylo? Podobno wiele kobiet chce dobrego mezczyzne. Poznaj go z jakas fajna kobieta, ktora chce kogos takiego.

Gość gość
Ale ona byla tylko jego kochanka i on jej powiedzial, ze nie odejdzie od zony....i tak to ciagnie juz praeie 3 lata.