Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wiecie że dostałem bana za pisanie o p,r,z,,e,m,k,u?

Polecane posty

Gość gość

Gdy tylko użyje słowa p/r//z/e/m/e/k (musiałem wyk//r/e/s/k/o/w/ać bo inaczej spam mi cały czas wywala) albo cokolwiek o nim chce napisać, to wywala mi 's'p''a'm' musiałbym wszystko wyk/re/s/o/wyw/ać żeby dało sie o nim coś napisać, czy tylko ja tak mam? bo wydaje mi się że to po prostu m\o\d\\k\i bronią swojego p,r,o,j,,e,k,t,u i dlatego mi tak dowalają s/p/a/m/e/m albo nagle coś mi sie takiego robi ze mnie wywala na g/o/o/g/l/e pownie m,o,d,k,a, mnie kick'a s*******ny nie chcą zeby ich p\r\o/j/e\kt został zdemaskowany

Gość gość
spam to nie ban !!!

Gość bronią swojego projektu
ale oni mogą wrzucić do bazy słów s/p/a/m/o/w/y/ch jakieś nowe, np. na godzine czy dwie i dodali przema i wszystkie jego nicki zeby nie mozna było o nim pisać a to że mnie wykopują na g/o/o/g/l/e to już ewidentna sprawka modki

Gość gość
Jak cię wywalają na google? p.s. I widzisz ja normalnie mogę pisac te niby zakazane wyrazy - spam / google / przemo. Wiesz czemu, bo używam ich tu bardzo rzadko, dlatego u mnie nie uznaje tego za spam. A jeśli ktoś w co drugim temacie pisze o Przemku, to wtedy logisz że to podchodzi pod spam i jest blokada na ten wyraz u ciebie.

Gość gość
A jeszcze dodam do swojej wypowiedzi z 18:37 że całkiem możliwe że Przemo i Aga to projekty modków, albo zabawa może i jakiegoś trolla.

Gość gość
Milczysz? Teraz to chyba faktycznie dostałes bana :D

smakosz91 dziś żryj góówno ty jepany parchu weneryczny i skończ piertolić o tej szmacie oszce! chuj w ryj tej zatrypolonej kóórwie!!!!!!!