Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Przez prace i studia zaniedba艂am zycie osobiste

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Myslalam ze to wszystko pogodze, ale przez prace i studia wlasnie sie rozpadl moj zwiazek. Nie mam ostatnio czasu na nic, nawet sie za przeproszeniem po d***e podrapac. Po pracy jestem zmeczona, funkcjonuje jak robot na baterie. No i zabiedbalam inne sprawy, partnera, w koncu on odszedl. Ja jestem tak przemeczona tym wszystkim z,e nawet nie mam sily plakac, do d**y to wszystko, jednak ciezko pogodzic tyle spraw z zyciem osobistym.. Bo ostatnio nie dosc ze pracuje od pon do piatku w biurze gdzie jest masa roboty i wracam padnieta do domu, to w weekendy mam zjazdy na ktore musze dojezdzac 4 godz w jedna strone. jednym slowem masakra, myslalam, ze dam rade wszystko pogodzic, a zostalam sama w efekcie :O

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Ty masz zle? ja siedze dziennie na medycynie, a w weekendy mam zaoczne z psychologii. :D Naprawde uwazasz, ze zwiazek rozpad艂 ci sie przez brak czasu? Mnie mimo wszystko moj partner mnie nie zostawil. Widac zawali艂a艣 na innej p艂aszczyznie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
no i co si臋 wielkiego sta艂o? Lepiej mie膰 pieni膮dze i wykszta艂cenie ni偶 penisa...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wiesz co ja prawie sie rozstalam przez karier臋. Bylam kierownikiem praca po kilkanacie h, ci膮gle ambicje, stres.Partner mi powiedzia艂 ze to przesada ju偶. I podjelam decyzj臋 ze musz臋 hamowa膰. Prace zmieni艂am tez na ambitna ale jest lepiej w zwi膮zku.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja te偶 si臋 rozsta艂am, ale praca i studia s膮 stabilne, a facet w dzisiejszych czasach, niekoniecznie.Wola艂aby艣 faceta , ale zero pracy i studi贸w?Nie.Facet贸w jest teraz na p臋czki, znajdziesz innego

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
21:15- latwo sie mowi, myslisz ze teraz tak fajnie o fajnego faceta? Moze nawet wcale nie latwiej niz o dobra prace wbrew pozorom. Byle jakiego faceta mozna miec, ale takiego co sie go pokocha z wzajemnoscia to niekoniecznie

Udost臋pnij ten post