Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szukanie faceta przez internet.. klapa

Polecane posty

Gość gość

Założyłam sobie konto na portalu fotka.pl. Jak na razie klapa :/ nie udało się z nikim nawet po ludzku porozmawiać, tak po prostu. Bo jak do mnie piszą to albo proponują seks, sponsoring, piszą różne obleśne teksty czy wysyłają zdjęcia swoich maluchów. Ja już tracę nadzieję na poznanie kogokolwiek!

Gość gość
a coś ty myślała, że w internecie znajdziesz normalnego faceta? nie ma szans zapomnij teraz pozostały same zboczki, dewianty,******cze

Gość gość
Oj tam.. gadanie... ja znalazla fajnych facetow w necie.. z 1 bylam z zwiazku 2 lata, dwoje jest moimi dobrymi przyjaciolmi.. ostatnio tez kogos poznalam, randkujemy od miesiaca i jest naprawde fajnie :) tylko ja mam wyczucie do ludzi, i nie gadam ze zbokami :)

Gość gość
kiedys bylo odwrotnie, faceci szukali lasek na tego typu portalach ale zglaszaly sie takie co szukaly sponsorow, przygody i wysylaly rozne fotki, wtedy tez nie bylo normalnie ^^

Gość gość
To gdzie są Ci normalni, rozsądni faceci..? :( nie chodzi mi to o żadnych modeli, nie mylcie z tym

Gość gość
Ja tez szukam i panowie sa ktorzy po pare lat siedza na portalach ,zonaci i szukajacy odsjoczni albo wolbi i tez aby zaliczyc ,masakra

Gość gość
"To gdzie są Ci normalni, rozsądni faceci..? nie chodzi mi to o żadnych modeli, nie mylcie z tym" to jak facet dba o to jak wyglada to juz nie jest jest rozsadny ani normalny Twoim zdaniem?

Gość gość
a co jesteś taka brzydka, że nie możesz sobie w realu znaleźć partnera?

Gość gość
21:13 Nie miałam tego na myśli jezu... ale na tym forum zaraz by mnie zjechali, że księżniczka ze mnie bo szukam modela do związku... Zresztą poznałam już jednego, przystojny, zadbany, ładne ciało z siłowni a wyskoczył na dzień dobry z tekstem, że "po*uchałby"...

Gość gość
pogódź się ze samotnością

Gość gość
po co ci mężczyzna tylko by cie zdradzała na okrągło chcesz tego?

Gość gość
Pogodz sie z samotnoscia albo napisz do mnie jesli chcesz ;)

Gość gość
Ja tez nie szukam modela ,tylko normalnego co zna zycie i klapa ,piszesz z jims ,dzwonia ale jesli nie zainteresowana jestes przygoda to maja cie w nosie i nastepna testuja

Gość gość
21.13... Nie wrzucaj wszystkich do jednego worka!!!

Gość gość
To samo mozna powiedziec o kobietach ,pelno mezatek tez nie brakuje

Gość gość
21.24... Chcesz popisac?

Gość gość
na portalach randkowych siedzą same desperatki, psychiczne chore babska nie polecam nikogo tam poznawać

Gość gość
Piszecie ze chcecie poznac kogos normalnego kto zna zycie.Zaprosilem dwie osoby do kontaktu ale nie odpisuja.Wiec czego wy chcecie?

Gość gość
Jako jeden z tych normalnych porzadnych powiem, ze autorko i Tobie podobne jestescie ofiarami szalejacego feminizmu, ktory promuje rozwiazlosc seksualna kobiet, aborcje czy tabletki dzien po jako walke o wolnosc kobiet. A w istocie stajecie sie jeszcze bardziej zniewolone. Rozwiazlosc wiekszosci kobiet sprawila, ze mezczyzni zwyczajnie przestaja wierzyc w porzadne kobiety i jesli dzis 9/10 kobiet jest rozwiazlymi a nikt nie chce byc frajerem czyli partnerem takiej kobiety to ta 1/10 kobiet bedzie widziana jak reszta. Wplywa to rownoczesnie na zmniejszenie sie checi u mezczyzn do "podrywania" kobiet czy nawet zagadywania do nich. Mezczyzni bardziej od seksu lubia wyzwania a taka rozwiazla= wspolczesna kobieta nie jest wyzwaniem a czyms "bylejakim" bo ogolnie dostepnym. Innym skutkiem jest zmniejszanie sie liczby porzadnych mezczyzn. Rozwinac musisz ta mysl juz sama bo ide biegac. Pozdrawiam i nie trac wiary. Badz porzadna i szukaj porzadnego mezczyzny ale w dobrych miejscach a najwazniejsze nie boj sie wykonac pierwszego kroku, doceniaj mezczyzn i nie oceniaj zbyt pochopnie i zbyt plytko.

Gość gość
jak kobieta mysli o normalnym facecie to nie ma na mysli tego samego o czym mysli facet myslac jaki jest normalny facet wedlug kobiety :D

Gość gość
dzisiejsze laski patrzą na kasę, wygląd musi być przystojniakiem

Gość gość
Autorko podaj nici z fotki, jestem normalny i do Ciebie zaglądam.

Gość gość
Nie zgadzam sie ,trudno w realu kogos poznac ,majac 43 lata ,niestety .

Gość gość
kiedys z kumplami zrobilismy eksperyment, 2 wolnych 2 zonatych i poszlismy do klubu, oczywiscie Ci zonaci przystojniejsi wiec mieli wieksze branie, kilka tygodni pozniej poszlismy do tego samego klubu ale zonaci zdjeli obraczki a Ci wolni zalozyli obraczki, okazalo sie, ze tym razem Ci brzydsi mieli wieksze branie, f... logic

Gość gość
Dobre :) no wlasnie...dlaczego ci z obraczkami sa bardziej interesujacy? Ja chyba wiem ;) bo kobieta wtedy mysli ze jest to wartosciowy facet skoro jakas zgodzila sie byc z nim na zawsze.Ot debilna psychika kobiet.Od dzisiaj zaczynam nosic obraczke :D

Gość gość
gość dziś Oj tam.. gadanie... ja znalazla fajnych facetow w necie.. z 1 bylam z zwiazku 2 lata, dwoje jest moimi dobrymi przyjaciolmi.. ostatnio tez kogos poznalam, randkujemy od miesiaca i jest naprawde fajnie usmiech.gif tylko ja mam wyczucie do ludzi, i nie gadam ze zbokami X Dwoje? Jeden jest samicą? :P

Gość gość
autentyk :), ktos powie, ze to bzdura ale laski na takie szczegoly jak dlonie zwracaja duza uwage, wiekszosc facetow tego nie widzi bo zamiast patrzec w oczy patrza na cycki albo d**e :D

Gość gość
gość dziś na portalach randkowych siedzą same desperatki, psychiczne chore babska nie polecam nikogo tam poznawać x Chory psychicznie chłopisko z portalu randkowego dało głos :P

Gość gość
prymityw nie zamoczył, to bluzga :P

Gość gość
No kazda kobieta patrzy na dłonie to wiadome