Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Możliwość zajścia w ciąże

Polecane posty

Gość gość

Witam mam 19 lat,ostatnio kochalam sie z moim Chłopakiem ,lecz zanim zalozyl prezerwatywe to wlozyl mi go raz .Na penisie byl prejakulat czy jest możliwość zajścia w ciąże.,Kiedyś caly czas kochalismy sie w ten sposób i nic .Okres powinnam dostać za tydzień

Gość gość
preejakulat = mozliwosc zajscia w ciaze. gratulacje

Gość gość
Tylko ,że nigdzie nie udowodniono ,ze przez prejakulat mozna zajść w ciąże tak jak przez sperme

Gość gość
w preejakulacie jest 3 razy wiecej plemników niz w s*****e.

Gość gość
XD a później takie bzdury są w.internetach ,jeśli nie wie sie rzeczy ,ze prejakulat zawiera śladowe ilosci mało *****iwych plemników to po co sie wypowiadać?

Gość gość
Preejakulat zawiera kwasna fosfataze, wiec zapewnia odpowiednie ph dla plemników..

Gość gość
Skoro jesteście tacy douczeni to powinniście wiedzieć, że nie każdy mężczyzna ma w preejakulacie plemniki. Temat preejakulatu to temat dla gimbazy, bo tylko takie dzieci aż tak to przeżywają.

Gość gość
Moje pytanie to czy jest taka możliwość a kazdy odpowiada co innego

Gość gość
Za moich czasów "gimbazy" nie było. A to ze dziewczyna sie boi to ma zupełną racje. Stosunek przerywa nie jest w ogole skuteczny

Gość gość
Ale napisałam ze włożył raz , a pozniej z prezerwatywa ,skonczyl na zewnątrz spermy nie bylo we mnie

Gość gość
Stosunek przerywany to stosunek, którego finisz jest na zewnątrz. Oni nie uprawiali stosunku przerywanego. On jej włożył na chwilę. Wątpię by była możliwość ciąży.

Gość gość
Ogólnie kiedyś uprawialismy tak sex cały czas i nigdy nic nie bylo ,ale teraz nie wiem czemu mam panike

Gość gość
uprawiamy stosunek przerywany od wielu lat ale jesteśmy dopasowanym małżeństwem. Poza tym gdyby nawet trafiło nam się trzecie dziecko nie byłoby to dla nas tragedią. Mój mąż jest na tyle sprawny i precyzyjny, że wyciąga zawsze przed i strzela mi na ciałko. Czasami nawet wyciąga za wcześnie to kończę mu lodzikiem. Ale jednak młodym dziewczynom nie polecam takiej zabawy więc lepiej zabezpieczajcie się bardziej pewną metodą. Wasz niedoświadczony partner może nie zdążyć.

Gość Robin W
Stosunek przerywany nie jest metodą antykoncepcji! Nie rób dziewczynom wody z mózgu. Dorosła kobieta, a pisze takue brednie. Nie dość, że żadna to metoda zapobiegania ciąży to jeszcze facet przez lata musi się kontrolowac****ilnować, żeby "wyskoczyć " a gdzie zatracenie się, odlot...? Przecież po tylu latach "wyskakiwania" na czas , odbija się to na psychice. Biedny facet :O

Gość gość
Robin W czepiasz się - kobieta napisała, że nie poleca stosunku przerywanego młodym dziewczynom i chłopakom bo nie każdy a raczej niewielka ilość facetów potrafi dobrze to zrobić. Ale z badań wynika, że jest grupa facetów, którzy potrafią to zrobić perfekcyjnie. Poza tym napisała, że kolejne dziecko nie byłoby dla nich tragedią. Więc czytajcie ze zrozumieniem. My też uprawiamy szczerze mówiąc stosunek przerywany ale w zasadzie już i tak za chwilę zdecydujemy się na dziecko. I działa ale jak zaciążę to nie będzie problemu. Nowe badania pokazały, że istnieje grupa mężczyzn, którzy potrafią stosować tą znaną od tysięcy lat metodę skutecznie i w tej grupie jej skuteczność jest duża. Problem w tym, że nie każdy tak potrafi https://broadly.vice.com/en_us/article/pulling-out-is-as-effective-as-using-condoms

Gość gość
Robin chyba chciała się przyczepić. Też z mężem stosowaliśmy stosunek przerywany, z sukcesem całe małżeństwo, bo dwoje planowanych dzieci. Nikt nie napisał, że poleca tak robić innym. Mój mąż nie cierpi na tym tak jak ujęła to Robin. Nawet kiedy robiliśmy dzieciaczki to zdarzało mu się nie zostawać we mnie choć mógł. Wytrysk na zewnątrz też może być satysfakcjonujący. Ale rzeczywiście nie każdy facet panuje nad tym. Tego trzeba się nauczyć.

Gość gość
Czy ktoś mógłby mi odpowiedziec czy przez ten prejakulat moge by. W ciazy?

Gość gość
Jesteś j******a? Skąd ktoś ma to wiedzieć. Czekaj na okres, jak w ciągu tygodnia nie przyjdzie zrób test. :O

Gość gość
Skąd my mamy wiedzieć. Jeśli zachodzisz w ciążę od jednego wsadu do c**y to twój pech. Większość nie zachodzi.

Gość gość
Trochę kultury trzeba zachować , pytanie dotyczyło prejakulatu a nie spuszczeniem się spermy we mnie i gdybanie pech czy szczęście

Gość gość
A odpowiedź brzmi już zaglądamy ci do macicy czy coś tam się gnieździ. Dorosnij do seksu smarkulo.

Gość gość
Jeśli tak sie odzywa osoba dorosła to szok,ponad to pytanie jest o prejakulacie i możliwości jego zapladnianiu ale jak widać czytanie ze zrozumieniem tez leży

Gość gość
Jesteś w ciąży.

Gość gość
Też uważam, że zaszłaś w ciążę. Gratki :)

Gość gość
Ode mnie też gratulacje :D

Gość gość
Ale ona będzie miała dziecko przez to.

Gość gość
Właśnie w taki sposob widzi sie ludzką głupotę , gdyby kazdy zachodzil od kropelkowania to na świecie nie byloby miejsca juz wcale ..ludzie myslcie bo jak ktos zadaje tu pytanie a wy sie wyglupiacie to jest śmieszne

Ja też bym chciał mieć potomstwo a nawet nigdy dziewczyny nie miałem, nigdy się nie całowałem ani nawet nie trzymałem dziewczyny za rękę. Czy to sprawiedliwe że 19 latka uprawia seks a ja dalej prawy mimo ćwierćwiecza na karku?