Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Awantura z dziadkami.

Polecane posty

Gość gość

Mój tato ma bardzo kościelnych rodziców. Niestety. Mój mąż jest rozwodnikiem. Jego pierwsze małżeństwo skończyło się po 10 miesiącach z winy byłej żony. Od tamtego małżeństwa minęło 7 lat. Jesteśmy parą od 6 lat, a od 3 lat jesteśmy małżeństwem, mamy 10 miesięczną córeczkę. Nie czuliśmy potrzeby informować całej rodziny o przeszłości męża,ale dziadkowie się dowiedzieli i ... zrobili awanture. Prosto z mostu nazwali mnie dziw.. bo jak mogłam związać się z kimś takim. Jutro urodziny ma dziadek nie mam ochoty tam iść. Dziewczyny czy Wasi dziadkowie tez są tacy zacofani ?

Gość gość
Nie poszłabym na takie urodziny. Zadzwoniłabym z życzeniami tylko

Gość gość
Po co starej babie dziadkowie? Zerwij kontakty i tyle.

Gość gość
jak wyżej

Gość gość
Malżenstwa nie konczą sie z winy wyłącznie jednej strony autorko,ty znasz tylko jego wersję - tak na marginesie.

Gość gość
Dziadkowie to ludzie starej daty, inaczej wychowani. Jak maja nie być zacofani? Żyj swoim życiem.

Gość gość
Owszem znam wersję jednej strony, ale rozwód był z powodu zdrady jego byłej żony.

Gość gość
Widzialas orzeczenie sadu czy tylko on ci to powiedzial?

Gość gość
Widziałam orzeczenie sądu. Podczas rozwodu już spotykaliśmy się. Musiał odczekać zanim złożył papiery.

Gość gość
Dajcie spokoi, rozwody są i będą a w temacie raczej nie o to chodzi. Nie umiecie odpowiadac na temat to milczec.

Gość gość
Moi dziadkowie oboje są po 80tce, prości ludzie, ciężko całe życie pracujący, chodzą do kościoła, ale czegoś takiego nikomu by nie powiedzieli, a już na bank nie wnuczce. Wiek nie ma nic do rzeczy tutaj, to po prostu pogarda dla ludzi, brak miłości i bardzo ograniczona mentalność. Albo jakaś starcza choroba mózgu, oby !

Gość gość
Lepszy rozwod niż całe życie przepiepszone.

Gość gość
Na urodziny nie chce iść. Poczułam się źle. Nie rozbiłam tego małżeństwa.

Gość gość
Moja babcia dwa razy się rozwodziła, raz owdowiała (1mąż- mój dziadek) babcia ma 80 lat i jest bardziej rozsądną niż moja mama która uważa że tatuaże mają tylko kryminaliści:-)

Gość gość
Dziadkowie powiedzieli prawdę.

Gość gość
Dziadkowie powiedzieli prawde ? Dziewczyno to ich wnuczka to po pierwsze a po drugie to rozwodnik nie może być szczęśliwy ? Facet miał być do końca sam???? Człowiek ma prawo do pomyłki! Jak widać teraz spełnia się jako mąż i ojciec.

Gość gość
Autorka rozwaliła małżeństwo czy to nie jest d..

Gość gość
Już wolę takie podejście niż gdy dziadkowie czy ktokolwiek twierdzi że rozwód to porażka ze rozwodnik tego czy tamtego nie moze a gdy w rodzinie taki jest to do komuni chodzi i nikt nie reaguje. Ma takie zdanie i już. Jego wiara i przekonania. Rozpad małżeństwa był bardzo szybki ale z czyjej winy to raczej trudno ustalić.

Gość gość
Nie poszłabym na urodziny i nie utrzymywałabym kontaktu z dziadkami. Twoi dziadkowie to wyjątkowe prostaki, moja rodzina mieszka na wsi i tam nikt nikomu nie wygadywał takich bzdur.