Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego dajecie sie tak denerwowac?

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny! Na litość boską, jesteście inteligentne i mądre. Tutaj co któryś temat to prowokacja, a Wy wszystko lykacie jak pelikany. Nie dajcie się wtrącić z równowagi, po co się wyklocac i tracić nerwy. Omijajcie tematy które na kilometr śmierdzą prowokacja, wasze nerwy są tylko pozywka dla tych troli.

Gość gość
Bo są głupie i tyle.

Gość gość
Prowokacja to podrzucony temat. Dlaczego wybrane osoby miałyby nie chcieć nad nim dyskutować, niezależnie od osoby zakładającego, motywacji itd? Jestem przekonana że nie wszyscy traktują tematy kafeteryjne osobiście i poważnie. Inni, po prostu chcą się wkręcić - potrzebują tego z jakiegoś powodu. Innymi słowy, odpuść sobie apele bo prowokacje będą i dyskutujący też będą. Choć, oczywiście, twój apel też na pewno się komuś przydał. Ja na przykład często biorę udział w takich sprzeczkach w jakichś tematach, które wydają się prowokacją. Jednak jest mi wszystko jedno czy temat jest z życia wzięty czy wymyślony. Ja dyskutuję z założeniem "co by było gdyby" oraz że innym przyda się coś z danej opinii.