Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego nadal za nią tęsknię

Polecane posty

Gość gość

Spotkałem trzy miesiące temu dziewczynę która wywróciła moje życie do góry nogami.Chociaż na początku nic na to nie wskazywało zaczęliśmy zwyczajnie ze sobą pisać, spotykać sie mogliśmy rozmawiać godzinami tak o wszystkim i o niczym. Po prostu coś nas do siebie przyciągało i do dzisiaj nie wiem dlaczego bo ona to raczej moje przeciwieństwo. Wszystko fajnie się układało aż ona stwierdziła że nie chce mnie zranić ze nadal czuję coś do byłego i do niego wraca. Był to dla mnie cios oczywiście udałem że to nic i życzę jej szczęścia, a teraz tęsknię za jej uśmiechem, humorami po prostu za nią. Minął miesiąc a mi nie przechodzi wystarczyło by jedno jej słowo a ja bym do niej pobiegł w podskokach.

Gość gość
współczuję, też zostałam zostawiona dla byłej po 2 wspaniałych miesiącach. To nie nasza wina, a ich- nie powinni robić komuś nadziei, wiedząc, że wciąż czują coś do byłych... Mnie też jest ciężko, ale uwierz, z każdym miesiącem lepiej. Byleby nie mieć żadnego kontaktu

Gość gość
Czas leczy rany. A nigdy nie wiesz czy za moment nie spotkasz kogoś kto sprawi ze o niej szybko zapomnisz