Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciałabym mieć chociaż patologiczne życie, męża kryminalistę...ale żyć...

Polecane posty

Gość gość

a nie wegetować śmieje się z bzdur w dlaczego i ja i trudne sprawy...a przeciez to jest prawdziwe życie, przerysowane komicznie pokazane ale życie... a ja co ? śniadanie obiad kolacja + defekacja

Gość gość
Żyjesz, a to jak żyjesz jest zależne od Ciebie ! Ludzie żyją u cieszą się z życia w trudnych sytuacjach, w różnych chorobach itp. A Ty pewnie masz lenia w d***e i jedyne co to potrafisz tylko użalać się nad sobą i wypisywać na forach jaka Ty niezdara jesteś

Gość gość
Brzmi groźnie. Myślę, że życie w patologii nie jest niczym przyjemnym to raczej - życie i nie życie. Nigdy nie wiadomo czy wracając do domu zastanie się wszystkich członków rodziny całych i zdrowych.

Gość gość
Patologiczne życie? Cóż za absurd i mąż kryminalista..? Chyba lepiej żyć w normalnych warunkach nawet, jeżeli się jest osobą niepełenosprawną.. Każdy chce spokoju w tych czasach, cóż za frajda żyć i bać się co będzie jutro, co zjem jutro czy mój mąż jutro wróci..

Gość gość
nie wiesz co mówisz, nie bluźnij

Gość gość
Czyli "zycie" sprowadza sie do uslugiwania i wypinania tylka byle jakiemu byle chlopu, tak? Ktora tego nie robi to nie zyje naprawde??? Ale w tej Polsce macie zryte berety!

Gość gość
idiotka

Gość gość
14.28 kto ma bardziej zryty beret, to rzecz dyskusyjna. Ale wy w tej Polsce...śmiać się czy płakać? Autorko, wyjdź do ludzi. Dopada Cię zniechęcenie, dołek i apatia, i dlatego piszesz o potencjalnym kryminaliscie. Nie popadaj w skrajnosci, bo to by świadczyło źle o Twoim zdrowiu psychicznym. Zamknij kafeterię i idź na słońce i wiatr.