Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

w co ubrać 5 miesięcznego synka na wesele?

Polecane posty

Gość gość

Wesele będzie w lipcu, zastanawiam się czy takie dziecko też trzeba ubrać jakoś bardziej elegancko, np. w garniturek?

Gość gość
Od tego należy zacząć, że nie wyobrażam sobie takiego berbecia na weselu, tłok i hałas. :O

Gość gość
w obroże antyszczekową

Gość gość
Myślę że koszula i dżinsy starczą. A najlepiej koszulobody żeby się nie ściągało. A pewnie koszula z krótkim rękawem bo pewnie gorąco będzie. I w razie czego cienki sweterek albo koszula z długim rękawem.

Gość gość
Mój 5 miesięczny syn był ubrany w koszulobody, kamizelkę i spodnie od garnituru. 16.13 A dlaczego nie? Znam dzieci, które żeby usnąć muszą mieć włączoną głośno muzykę. To zależy od dziecka, czy mu przeszkadza. Mój syn był na sali ze mną kilka godzin a potem spał w pokoiku obok sali, spał jak zabity, tylko raz się obudził, nakarmiłam go i poszedł dalej spać.

Gość gość
Dla mnie inwestycja np w garnitur byłaby strata pieniędzy i dziecku niewygodnie. Miałam taki elegancki zestaw dla synka jedno to body z naryskowana kamizelka i mucha do tego wystarczyły spodenki w kancik. Ale był też drugi pajac taki całościowy bo synek miał wtedy 4 miesiące biały z wychaftowana kamizelka mucha szelkami i do tego taki kaszkiet w tych samych kolorach. Wyglądało to jak pajacyk z narysowanym garniturem. Koszt jakieś 50 zł mega wygodne itp.

Gość gość
w krawat