Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tanio czy drogo

Polecane posty

Gość gość

Czy cena 340 zł za 7 pajacyków, 7 body na krótki rękaw i 4 na długi czyli razem 18 szt ubranek w rozm 68, podkreślam że nowych i dobrych jakościowo to wg Was tanio czy drogo?

Gość gość
Wychodzi ok. 18 złotych za sztukę. Jeśli nowe i dobre jakościowo to na pewno nie drogo.

Gość gość
ale faktycznie nowych czy po prostu uważanych przez właściciela za nowe bo kupił ale nie założył nigdy dziecku?

Gość gość
Tak srednio. Na pewno nie tanio

Gość gość
Faktycznie nowych ze sklepu. Zamawiałam ubrania dla dziecka i tyle wyszło. Mam już kilka sztuk z tej firmy i wiem że są bardzo dobre jakościowo. Ja zadowolona ze kupiłam tak tanio bo np równie fajne pajacyki kosztują w innym sklepie ok 40 zł za sztukę a znajoma nazwała mnie j****a bogaczka :O i tak się zastanawiam czy faktycznie to są drogie ubrania a może chodziło jej ze dużo wydałam za jednym razem. Sama nie wiem.

Gość gość
masz znajoma na poziomie nie ma co :O

Gość gość
Zmień znajomą, bo mozesz nawet wydac 1000 zł na trzy pajace i ona nie ma prawa, tak Cię nazywać.

Gość gość
Nie wydalas duzo 18 ubranek ale nie powiedzialabym zeby to byly ciuchy jakies wybitnie dobre jakosciowo skoro wydalas tylko 300zl Takie ceny sa w sieciowkach-nic specjalnego. Ja na sam bujak wydalam 400zl A w tamtym tygodniu kupilam spacerowke za prawie tysiac Nie twierdze zeby to byly jakies super extra rzeczy z wyzszej polki a jednak kolezanki zolc zalewa... Normalne ceny. Jak ide na zakupy to tez kupie jakis dresik paczke body i czapeczke i stowy nie ma...

Gość gość
Super tanio to nie jest, raczej tak normalnie jak na polską firmę np ewa klucze tam są chyba takie ceny. Napewno nie drogo

Gość gość
normalnie ceny, twoja koleżanka chyba pojęcia nie ma. pajace w nexcie kosztuja 30 zł za szt, w kappahlu tak jak nie więcej, lindext też droższy

Gość gość
To jest bardzo tanio. W sklepach body sa po okolo 30 zl. Czasami wiecej. Chyba, ze kupujesz w wielopaku. Ja dzisiaj zamowilam 2 kombineziny dresowe za 85 zl. Byly mocno przecenione.

Gość gość
Też mi jej reakcja wydaje się dziwnie przesadzona. Zamówiłam właśnie wielopaki z Nexta i wg mnie ubranka np z Reserved się do nich nie umywaja.