Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak i czy przeprosić żonę ?

Polecane posty

Gość gość

Słuchajcie. Kiedyś byłem niezłym imprezowiczem ale od kilku lat - stabilizacja :) malo wyjść z kolegami bo i czasu mniej i ochota mniejsza. Jesteśmy z żoną 4 lata po ślubie jedno dziecko. No i zdarzylo sie ze wyszedłem na nieplanowane "piwko" ale przeceniłem swoje sily. Mieszkam daleko od miejsca imprezy wiec skorzuystałem z propozycji brata zeby przenocowac u niego. Zona dostała smsa co i jak i tyle. No i oczywiście jest foch . Ale - nic przez to nie zawaliłem , w domu nawet bez piwka bylbym pozno (ok 22) wiec ona by albo spała albo sie szykowala. Wiedziala co sie ze mną dzieje i z kim jestem . Przepraszac, nie przepraszac twardo postawic na swoim ( uwazam ze nic takiego sie nie stalo )

Gość gość
ja jestem raczej zdania bym jej nie przepraszał. nie pracuje , żyje obok mnie jako nierób i pasożyt, jedyna korzyść , że p******** no ale ile mnie to kosztuje?

Gość gość
Boże kolejny na smyczy.

Gość gość
oczywiscie ze przepros zonę. pomysl jakbys sie poczuł na jej miejscu

Gość gość
wypraszam sobie! nie jestem na żadnej smyczy! właśnie udowodniłem jej to i z dyńki gonga póki co lekkiego ostrzegawczego wyłapała....

Gość gość
Jak związki są takie że nic nie można to piertolę to!!! A jak który/która mi o tym wspomni to jej podam ten przykład :P

Gość gość
SMS na tyle tylko Cie stać? Ciekawe jakby jej się trafiło nieplanowane piwko och nie bo ona jest matką!! Ale czekaj... Ty jesteś OJCEM!! nikt nie trzyma Cie na smyczy ale odrobina szacunku dla żony by wypadało okazać. Może w tym cz asie moglibyście pobyć razem, pogadać, przytulić się etc. Ale nie wolisz browary i facetów. Gej czy jaki c.UJ?!

Gość gość
JEB w łeb, baba leży, jest spokój. Można jeszcze wziąć na ręce, zanieść do łóżka i zgwałcić dla pewnego spokoju. :classic_cool:

Gość gość
19:28 lecz sie

Gość gość
Uleczam seksem. :classic_cool:

Gość gość
wiesz , gdyby jej sie trafilo to chętnie bym ją póścił i jeszcze przyjechał odebrać. i Tak jestem ojcem . Zajmuje sie dzieckiem trzy dni w tygodniu (ona 2 dni) a pozostało czas dziecko siedzi z dziadkami. Wiec nie jestem potworem (chyba)

Gość gość
Wyslij zone do psychoterapeuty chyba ze lubisz byc pieskiem na smyczy

Gość gość
Zebyscie nie kladli sie skloceni do loza malzenskiego-przepros (chociaz moim zdaniem nic sie nie stalo ale madrzej jest zalagodzic sytuacje :).

Gość gość
ona myśli pewnie że byłeś z jakąś dziunią a brat cię kryje ja na jej miejscu bym cie z domu wykopała