Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żyć jak człowiek

Polecane posty

Gość gość
Cudny wpis czekałam na to odkąd się kurde urodziłam <3 Idę spać żegnam kafeterianie i autorko

Gość LeonidasIV
Dobrze napisany esej,kto Ci w tym pomagał??

Gość gość
3/10 za mało poezji i smaku w całym tekście

Gość gość
ta problematyka w ogóle mnie dotyczy

Gość gość
Ta osoba co to pisała wiedziała co robi,powinni to umieścić w gazecie żeby mężczyźni nie traktowali kobiet rzeczowo,zwłaszcza w Polsce

Gość gość
gość dziś Ta osoba co to pisała wiedziała co robi,powinni to umieścić w gazecie żeby mężczyźni nie traktowali kobiet rzeczowo,zwłaszcza w Polsce xxx wątpię że wiele ludzi by jej posłuchało xd

Gość gość
gość dziś A mi się właśnie wydaję że dużo ludzi by to wzięło do siebie :)

Gość gość
taa zwłaszcza że autorka umieszcza to na głupiej stronie ... powinna to wysłać na interie czy gdzieś tam dalej xd

Gość MamuśkaWarszawa
O co się prujesz?Dobrze napisała,całą prawdę o tym jak traktuję się kobiety.Powinni jej za to polać i dać nagrodę pokojową.Bo brakuję takich kobiet które umieją to napisać i walczyć ale z klasą i gustem tak jak autorka,gratuluję Ci autorko napisz więcej bo chętnie poczytam i wesprę takie akcje bo są nam potrzebne w naszym zacofanym kraju :-/

Gość gość
MamuśkaWarszawa dziś O co się prujesz?Dobrze napisała,całą prawdę o tym jak traktuję się kobiety.Powinni jej za to polać i dać nagrodę pokojową.Bo brakuję takich kobiet które umieją to napisać i walczyć ale z klasą i gustem tak jak autorka,gratuluję Ci autorko napisz więcej bo chętnie poczytam i wesprę takie akcje bo są nam potrzebne w naszym zacofanym kraju :-/ xxx wątpię że ktoś by jej posłuchał ale to każdy inaczej myśli

Gość MamuśkaWarszawa
Posłuchał by już ja to gwarantuję :D

Gość gość
ty tempa korfo !!! w życiu chodzi o wydanie zdrowego potomstwa; i tyle nie ma żadnej innego sensu naszego nędznego życia...

Gość gość
Dzień dobry Państwu.Dziękuję za pozytywne komentarze,a za negatywne się nie obrażam,każdy ma prawo wyrazić własne zdanie na ten temat

Gość gość
gość dziś ty tempa korfo !!! w życiu chodzi o wydanie zdrowego potomstwa; i tyle nie ma żadnej innego sensu naszego nędznego życia. Mamusia Cię tak nauczyła wyrażać?Oj,nie ładnie.Nie,życie nie jest po to żeby wydawać zdrowe potomstwo,to jest kolej rzeczy.Nie żyję dla swoich dzieci sama jestem młoda,dostałam swoje życie i mam pełny wybór żeby się spełnić a potem mieć dzieci.

Gość gość
Piszcie wypowiadajcie się ja tu jeszcze jestem

Gość gość
1.22 jarasz się???kocham i pozdrawiam?kurcze teraz to ja się"jaram Twoim wpisem".Kocham i pozdrawiam jeśli to Ty:D.

Gość gość
gość dziś Piszcie wypowiadajcie się ja tu jeszcze jestem xxx Ci co się wypowiedzieli już to zrobili :D !

Gość gość
Brawo "odcinkowa"!;-)chylę czoło.Mimo że nie jestem "przesłoscią "żadnego faceta ani otwarcie nie mowie o sexie to jednak popieram Twoj wpis na temat buractwa.

Gość gość
Jesteś.To ja z 00.19

Gość gość
Każdemu polaczkowi powinno się ten artykuł zarecytować żeby do łbów coś tam weszło :) Mi się podoba i dopisałabym do tego ich chore ideologie i to że te ideologie nie są normalne :D :P

Gość gość
Faceci się chwalą ile nie mieli, bo kobiety lubią tych co mieli dużo bab, proste.

Gość gość
gość dziś Faceci się chwalą ile nie mieli, bo kobiety lubią tych co mieli dużo bab, proste. xxx ja nie wiem kto tu siedzi ale same kozy z nosa chyba :P głupie to jest z resztą po przeczytanie eseju autorki stwierdzam że nie powinno się oceniać ile ktoś miał,a wpierdalanie się w czyjeś życie łóżkowe to idiotyzm

Gość gość
faceci to faceci polacy mają problem z kobietami bo je traktują rzeczowo,jak ma ochotę na seks i wie z kim robi to jej sprawa :) dobrze napisała

Gość gość
Dobrze napisała nie umiecie normalnie kobiet traktować a sami robicie co chcecie!

Gość gość
gość dziś Dobrze napisała nie umiecie normalnie kobiet traktować a sami robicie co chcecie! xxx napisała nieźle ale mało to da,powinna to do gazety wysłać ale pewnie spotkała by ją fala hejtów :P chodziarz ...

Gość gość
gość dziś Dobrze to za mało powiedziane

Gość gość
gość dziś gość dziś Dobrze to za mało powiedziane xxx kobieto droga :D jestem facetem,ale o kobiety dbam i szanuję każdą,a jak jest wobec mnie nie fair to nie wie co traci :D