Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PRZYKŁAD CHŁOPA UMĘCZONEGO PRZEZ BABE

Polecane posty

Gość gość
złapała jelenia i go doi

Gość gość
Nikt go do takiego życia nie zmuszał, sam pisze że to skutek złych decyzji które SAM podjął

Gość gość
ale to baba go przekabacila zeby sie ozenil, tak jak wszystkie baby stosowala pewnie terror c'i'p'y i szantaż c'i'p'ą

Gość gość
Jeśli na faceta działa terror c.py i szantaż c.pą to sam jest sobie winny

Gość gość
tak,bo on jest ociemnialy umyslowo i musi sluchac innych,bo by z glodu padl.Wez nie pitol...jak mu baba karze w gooowno wpasc,albo sznur na szyje zalozyc to tez to zrobi ochoczo,bo taki tluman nierozumny z niego :/:/

Gość gość
frajer z niego i tyle; ja ma prawie 40 lat i nie mam baby ani bachorów i zyje mi się śietnie

Gość Eurudyk
jest takich wielu w Polsce, przykładem są Górnicy , moplikiem se wraca z szychty nad ranem i nie pójdzie spać, musi browara kupić i odpala kosiarkę do zielska i kosi zielsko, zalicza trzy browary w czasie koszenia zielska i szykuje obiad, przy szykowaniu obiadu zalicza czwarty browar i schabowe rzuca na patelnię i cebulę do smażenia i duszone młode kartofle , na obiad woła Helgę , dawaj tu Helga , obiad na stole jest i Helga się przebiera do obiadu a Górnik przy obiedzie zasypia na taborecie Helga budzi męża , gdy Słońce zachodzi , wstawaj już Heniek z tego taboretu, czas jechać na szichta do robota !