Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co to za gen odpowiadający za poszukiwanie niebieskich oczu u mezczyzn?

Polecane posty

Gość gość

Czy jest jakis gen lub neuron? Jestem kobietą i pociagaja mnie wylacznie mezczyzni o niebieskich oczach, z czego to się bierze?

Gość Eurudyk
takich to najwięcej siedzi w więzieniach, typowi chłopo-robotnicy skazani na bezrobocie , tyrali na polu albo w fabrykach , z powodu głodu ukradł w markecie dwie kajzerki i dostał rok bez zawieszenia , siedzi w pierdlu a gdy wyjdzie z pierdla to nie ma dokąd wracać , komornik wszystko sprzedał za grosze , jak szukasz męża to szukaj z piwnymi lub czarnymi oczami , u nich wszystko jest jasne i koszerne , to są milionerzy , nigdy z takim koszernym nie zaznasz głodu !

Gość gość
Nie chce koszernego, bogacza nie chcę, podobaja mi sie lysi, niebieskoocy, tacy z rasy panow, wysocy, wielcy, silni, waleczni a oczy ciemne kojarza mi sie z niewolnikami, z niskim, chuderlawymi

Gość gość
Gen resywny sa rzadsi i sie wyrozniaja. Gdzies przeczytalam opinie czarnoskorego goscia ktory stwierdzil ze niebieskoocy ludzie dla niego wygladaja groznie

Gość gość
Bardzo dobrze, niebieskie oczy sa zimne, patrzcie jak piękne oczy maja wilki albo malamuty psy północy, lysy niebieskooki gladiator to jest to! W jakim kraju jest ich najwięcej?

Gość gość
Myślałam że to dotyczy tylko mężczyzn tzn że szukają oni niebieskookich kobiet bo niebieskie oczy ich dziecka potwierdzają ich ojcostwo. Może chodzi o to że niebieskie oczy są stosunkowo rzadkie (przez co się wyróżniają) i z niebieskookim masz większe szanse przekazać tę cechę potomstwu

Gość gość
Też tak mam. Dlatego mój facet ma niebieskie oczy

Gość gość
Tylko, ze ja niestety nie mam niebieskich :( ale w mojej rodzinie wiekszosc ma niebieskie, jasno zielone albo szare, wiec moze by się udało jakos zeby dziecko mialo niebieskie nawet jak ja mam piwne.

Gość gość
Też mam piwne i chciałam żeby dzieci miały niebieskie. Syn miał nawet do pół roku niebieskie a teraz ma takie wymieszane jakby zielone a drugi piwne po mnie.

Gość Eurudyk
znajdź sobie kobieto normalnego faceta z piwnymi oczami , który na rachunku bankowym posiada miliony pieniędzy a nie męcz się z jakimś dziadem z niebieskimi oczami !

Gość gość
No tak ale taki facet może kiedyś zostać bankrutem a tak chociaż oczy niebieskie zostaną

Gość gość
Ja chyba też mam ten gen :P Szukam wyłącznie mężczyzn o niebieskich oczach. Może dlatego, że sama mam niebieskie cała moja rodzina ma. Brązowe są okropne.

Gość gość
Gen głupoty

Gość gość
Brązowe piękne a niebieskie rzadko ładne

Gość gość
Niebieskie maja zwykle dobrzy ludzie brazowe i ciemne maja najczesciej terrorysci

Gość gość
Co do komentarza 00:38 - wilki mają brązowe lub żółte oczy.