Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żałuje odejścia z pracy

Polecane posty

Gość gość

Praca była dość zwyczajna (w pubie, w centrum Londynu jako barmanka & kelnerka) i za najniższa krajowa, ale do dziś żałuje, ze zrezygnowałam i odeszłam. Za furorę trzeba płacić :( Chciałabym moc cofnąć czas :(

Gość gość
A ile masz lat

Gość gość
Ile zapłacisz za furore?

Gość gość
Nie da się, da się zmienić przyszłość nie przeszłość. Wpływ, tylko częściowy, ma się na swoją teraźniejszość. Cytując klasyka "Miecz przeznaczenia ma dwa ostrza. Jesteś jednym z nich."

Gość gość
Też żałuje że odszedłem z roboty. Również niby nic specjalnego, biurówka za około 3 tys do łapy, jednak już byłem strasznie zmęczony fatalną atmosferą jaka się w przeciągu ostatniego roku zrobiła. Myślałem że szybko ogarnę sobie coś, doświadczenie przebogate, excel w małym paluszku, a tu lipa, już 2 miesiąc szukam i żadnego odzewu. Niby nie mam tego zasranego wyższego, ale ponad 10 letni staż w poprzednim miejscu pracy i stanowisko wykwalifikowanego specjalisty. Cholera, a w TVPiS wciąż nawijają że bezrobocie tak super spada itp :O

Gość gość
Jak w małym paluszku będziesz miał obsługę łopaty - to pracę znajdziesz w ciągu godziny. I po rękach cię będą całować żebyś tylko chciał pracować. Więc do dzieła! (łopate można wypożyczyć w wypożyczalniach sprzętu budowlanego, a kursy obsługi organizują hufce pracy) Powodzenia 🖐️

Gość karinkaGohna
ale tak to niestety jest . ja odeszłam z pracy i ..... pracuję w innym miejscu i ani trochę nie żałuję . Pracuje winnym miejscu . takim jak dział HR w lepszej firmie , gdzie inwestują w szkolenia i się rozwijam . Poza tym jakiś czas temu mieliśmy szkolenia z bardzo dobra firmą szkoleniową a dokładnie Soyer . Zajęcia bardzo dobrze poprowadzone . zaopatrzenie w materiały itd