Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Malutki penis

Polecane posty

Gość gość

Mam tylko 4 cm i mam problem bo żona nie chce ze mną sypiać bo nie moge jej zaspokoić.kręci mnie myśl żeby oddać ją innemu ale tylko bez zobowiązań i bez burzenia mi związku.tylko panu po 50 tce.kdwj0 gzm0

Gość nora69
Ja nigdy nie miałam orgazmu pochwowego,zawsze facet musi zrobić to językiem i mnie duży penis nie jest do niczego potrzebny a jak ty zaspokajasz swoją zonę?Twoja żona najprawdopodobniej nie chce seksu ,bo jej jest seks niepotrzebny,bo często tak się dzieje u kobiet,że szybko im to przechodzi a ponieważ ty masz kompleks na punkcie wielkości swego penisa to myślisz,że to z tego powodu. Porozmawiaj szczerze z żoną na ten temat i może spytaj jak najlepiej sprawisz jej przyjemność.Mówię ci ,językiem zdziałasz cuda.

Gość gośćFranek
Nora69. Ja od pierwszych dni naszego małżeństwa próbowałem zrobić jej minetke bo bardzo to lubie ale niestety ona mi nigdy na to nie pozwoliła tłomacząc że to nie po bożemu tak robić.jesteśmy już 35 lat po ďlubie i nigdy mi na to nie pozwoliła.musiałem korzystać na boku.

Gość nora69
gośćFranek,nie wiem czy to ty jesteś autorem tematu ,zachowanie twojej żony jest na pewno nienormalne,nie wiem co tu poradzić,chyba dobrze ,że robiłeś to na boku.Takie zachowania żon powodują właśnie zdrady mężów i nic się na to nie poradzi.

Gość gośćTedi
nora69.tak.ja jestem autorem tego tematu.no niestety,ale moja tego nie lubi i mi na to nie pozwala a ja tak to lubie robić.wprost przepadam za minetką.robiłem to z taką jedną ale obecnie jest w związku i boi się swojego partnera.ale było nam cudownie.ja moge robić to kobiecie godzinami.nawet kilka orgazmów miała raz za razem.coś niesamowitego.

Gość nora69
gośćTedi ,więc twojej żonie nie przeszkadza twój mały penis,ona po prostu nie potrzebuje seksu.Nie obwiniaj siebie ,jej jest tak dobrze.Sam wiesz,że tej innej twój mały penis nie przeszkadzał. Jak to mówią , nie wielkość acz figlarność się liczy.

Gość gośćTedi
nora69. Nie satysfakcjonuje mnie Twoia wypowiedź.ja musze coś z tym zrobić bo tak dalej być nie może.albo namówie jakiegoś napaleńca żeby ją zerżnoł na moich oczach,albo sam już nie wiem co mam zrobić?