Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pieczenie 2 kawałków mięsa na raz wydłuża czas pieczenia?

Polecane posty

Gość gość

Jak na jeden wychodzi ze 2godziny to jak będzie z dwoma? Tyle samo, dwa razy dłużej czy jak? Piekę w rekawie więc nie moge sprawdzic w "międzyczasie ":/

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Ty tak na serio? Tyle samo czasu jest potrzebne.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Całkiem serio bo znam 2 szkoly przeliczenia raz ze 1h/1kg to wtedy pieczenie 2kawalkow byloby 2razy dluzsze a druga ze 10min/cm szerokości i wtedy nie ma wpływu.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Pewnie tyle samo. Bo tu chodzi o grubość mięsa jeśli masz w jednym kawałku bo wtedy grubszy to i dojście temperatury do środka dłużej trwa. A jeśli masz dwa kawałki to każdy ma swoją grubość i już dojście temp. krócej trwa.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×