mikarodnaia 0 Napisano Czerwiec 18, 2017 Dziewczyny pomóżcie znaleźć dobrego ginekologa w Warszawie na Żoliborzu lub Bielanach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Cleo1976 Napisano Czerwiec 18, 2017 Polecam p.doktora Andrzeja Maletkę.Pracuje w Szpitalu Bielańskim i w Dębski Clinic.Ma też gabinet Medicam w Warszawie.Pomógł mi w wielu dramatycznych sytuacjach, odebrał dwójkę moich dzieci.To bardzo dobry lekarz i dobry człowiek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 20, 2017 Mikarodnaia, ja zdecydowanie polecam dr Dworniaka jeśli chodzi o leczenie niepłodności. Nam po długiej i nieskutecznej walce udało się zajść w ciążę właśnie u niego w Invimedzie w Warszawie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mikarodnaia 0 Napisano Czerwiec 22, 2017 #Cleo1976 Dziękuję bardzo za odpowiedź. Tylko mam jeszcze jedno pytanie. W jaki sposób można się zapisać do p. doktora Andrzeja Maletkę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Cleo1976 Napisano Czerwiec 22, 2017 Wejdź na stronę drmaletka.pl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość samantha65_43 Napisano Maj 29, 2018 A ktoś może chodził do Dworniaka? Zapisałam się do niego bo nie mogę zajść w ciążę, od 3 lat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach