Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wiecie co

Polecane posty

Gość gość

Monalizda to AGNIESZKA ŚMIESZKA vel Barbara Szulc. Uważajcie na nią. K**wa w ciąży w niemiecki burdelu. W drugiej. Tu jedna k**wa w ciązy, a tam druga to razem dwie k**wy w ciąży. A czemu ta pierwsza nie jest w niemieckim burdelu to nie wiem. Jeszcze 1 procent normy by miała. Nie. Czemu? Bo sie nie oplaca? I tyle Na gwałtach się zna to by mogła iść. Bo wiecie czemu się gwałciło zawsze? Żeby były k**wy i tyle. I wiecie mnie nie musieli nic robić bo już byłam k**wą i tyle Od małego - mala k**wa i tyle. Ale nic z tego nie wyszło. Ciekawe czemu? :(

Gość gość
nie mam pojęcia o kim piszesz :-O

Gość gość
szukam tego wątku i szukam i chciałam sobie moje przekleństwa poczytać. Przekleństwa osoby bezrobotnej od 11 lat i koniec. I wiecie ja już wojnę wszystkim wypowiadam i koniec. I tyle z całości. I dostanę pieniądze matki i żegnam tę rodzinę na zawsze. Nie moja. Powiem wam - dowiem się od nich - WSZYSTKO NAM ZAWDZIĘCZASZ. No tyle ile im powiem - najwięcej zawdzięczam matce powieszonej samobójczo ale im TYLE SAMO i tylko jeszcze mieli mi te same pieniądze zostawić i tyle. I jeszcze chciałam wam tu napisać takich mam wrażliwych rodziców NA SAMOBÓJSTWO cudze wiecie. Bo szewc się powiesił i nie ma gdzie buta naprawić. No moja matka szewcem nie była, ale ogrodniczką bez pracy. Czy mogłaby być dla Bony? A rodzice ogrodnicy pracujący BEZDZIETNI - dziecko z innym nazwiskiem. Czy mogliby być? i tyle. No to im tyle ile, a najwięcej matce to co mam w życiu. I szkole, że nic tylko matka i komunia święta - no to rodowody na szkołę. No niektórzy mają, ale na pewno nie dyrektorka i tyle. A reszta? Bez znaczenia. Ale wiecie to jak to grono ma rodowod na szkołe, a dyrektorka nie ma? Z LEDWOŚCIĄ może być w tej szkole i takie matoły mnie tak wyrzuciły. Zamknąć to , burdel otworzyć i tyle mnie to obchodzi. I wiecie dużo zawdzięczam jeszcze KK i nie tylko brygidki, ale co zrobić z rodziną Faustyny Kowalskiej, ktora wyobraźcie sobie powiesiła - tak mi logicznie wychodzi swoich rodziców w tym zakonie. A dlaczego? No to tym bardziej wiecie jakiś wniosek , ze co było warte życie TYCH RODZICÓW i robienie dzieci NA ILOŚĆ. Mamy wzór Pan Jezus i jego rodzina - dziś święto Świętej Rodziny i co to jest warte w porównaniu z rozmnażaniem się rodziców świętej Faustyny Kowalskiej i wiecie - jak oni chcą teraz dostać cokolwiek? I tyle. JAKIM PRAWEM. Pomijając już ich CUDOWNE brygidki to co dalej? i tyle - no wiecie - to powinno być sławne i tyle. Przez to sie zastanawiali nad tym Dzienniczkiem KIEDYŚ i kiedyś to jeszcze w ogóle ludzie myśleli, a teraz? Jak sie zaspokoić seksualnie i tyle. Nad tym myślą i tyle :(

Gość gość
Wiecie ja mam rodowod na szkołe ALE MI JEST SZKODA TEGO RODOWODU bo mam wiecie inne problemy w życiu. Znaczy nie ma takiej szkoły,że rodowod bym ten mogła miec i tyle. Nie znam takiej szkoły i juz nie poznam bo chcę coś swojego robić WRESZCIE wiecie i tyle i koniec. I mi muszą płacić bo ich tak przekreśliłam, a te przekleństwa to były przekleństwa osoby bez środków do życia załatwionej w taki oto sposób przez DOKTORA Mengele 1. ukradziona roślina 2.zniszczony rodowod i wiecie nie porównujcie ich jako ludzi z księciem Karolem w Londynie bo on ma ZNISZCZONY rodowod odgórnie - przez matkę , żeby był atakującym. A oni? Co oni? Nie potrzebują. No i teraz wiecie rozczarowanie, rozpacz. A czemu? Bo co? Bo ile mam latek? Czy ja ich potrzebowałam? Tak jak oni mnie sie dowiem. No wiecie nawet ten rodowod zniszczony , roślina i dam radę Mengelemu I PO SZKOLE ŚREDNIEJ bo sie nikomu nie dam, że po studiach mu rady nie dałam. Ja sie nad tym nie zastanawiałam, ale miałam ochotę go zabić - przyznaję wiecie , ze bredził od rzeczy. Choć powiem wam gdyby nie KK to bym sie mu też nie dała bo silnie filologiczna byłam i by mnie by przyjęły a tak? I są to też moje przekleństwa wiecie na DEBÓW z Holandii - zwłaszcza jednego 1. wypalenie petem - ZNOWU!! 2. rozgrzebane i przekopane walizki - czy nie mam materiałow wybuchowych bo szedł koniec roku i wiecie z tego poszedł mi stały adres i byłam tam po stała pracę bez stałego adresu. Wybaczcie ale bilet do Holandii to jest 350 zł i koniec. W jedną stronę i tyle. Dwie strony to jest 500 zł. I ten Kevin na drugi dzień w Polsce sie powinien znaleźć nie ja i te jego koleżanki i tyle mam im do napisania. A do nich dołaczyć może książę Karol. Ksiądz Karol sie dowiem - ale nie ta religia. Ksiądz to Otto i tyle choć tez jest żenujący. Jak pani Poniatowska - a co było robić powie Bóg jak przyjechała do Holandii Z RAKIEM MÓZGU? Co było robić? Z Polski z rakiem mózgu i wiecie nic nie było, ale całe życie spieprzone przez raka mózgu i tyle :(

Gość gość
Wiecie ja to rozumiem,że oni dziecko wzięli wiecie i to jest ICH WYCZYN. I teraz OK wyczyn, ale praca stała beze mnie. Bez MOJEJ ROŚLINY - z ich rodowodu i ICH MATMY. I tyle starczy i mogą mnie no zabić - za co? Też nie mieli racji, pracy stałej nie dostałam NIGDY. No ale cóz... jak wyglądają. A ja to tylko rodowod sie dowiem. Od zwierząt. Cudowny i tyle. Na KK. I nie dam. Matma? Po co im matma? MÓJ CUDOWNY rodowod to są oni - jeszcze w Polsce. Każdy kuchara, obżarci, opici. Nieżle. Szkoda matmy na takie coś i tyle I wiecie kto oskarżył Anglików o ludobójstwo w czasie 1 wojny światowej? Polski KK? Tak? KK ogólnie, tak? I tyle wam napiszę. I TAKIM MATMA. No cóz... jednak tylko Pan Bóg ma rację i tyle :(

Gość gość
Wiecie ja naprawdę chciałabym być po stronie Polski, ale się nie da. WIEDZĄC to wiecie jednak co oni zrobili? Zamiast stanąc po MOJEJ STRONIE jak dostanę to powinnam zapłacić im poczuwać sie - JA NIE WIEDZIAŁAM , że KK w Polsce to jedna opłatka i Polska to tylko forsa. Ja tego nie wiedziałam, a tak jest i tyle. Wy jesteście jednym dopustem, a od 1655 to w ogóle nie ma o czym mówić. Zostaje rak jeszcze i NIC POZA TYM i tyle. Także to jest MOMENT jak was nie ma, narzut języka i koniec. Bo ekonomicznie co? Ja tego nie wiedziałam. Ja tylko wiedziałam,że wszystko sie pali i tyle. Wszystko. No i tyle starczyło. I koniec :(

Gość gość
No niestety - to były przekleństwa na Mengele najbardziej, na szkoły, ktore mnie zatrudniały i doprowadziły OD POCZĄTKU DO KOŃCA do samobójstwa właściwie i tyle a także na uczelnię, ktora nawet po 8 latach nie była w stanie wykonać telefonu wiecie , że nie mam roślin i zwierząt tak jak powinnam bo jakieś tam miałam wiecie i też mi nic nie zrobią, ale z nazwiska nie tego co trzeba i tyle. A oni sami postępują nagannie bo odbierają rośliny i zwierzęta NA PRAKTYKACh wiecie - dla mnie to już skandal jest i to Z KSIĄŻKI profesora, a nie z nazwiska. Nie trzeba. No ale to 1 książkę powinien napisać. Nie trzeba nazwiska? No to ale poziom. I wiecie wiedziałabym to i spokojnie sobie idę - nawet wyjadę za granicę, pracy szukam, a tak? CAŁE ŻYCIE MI ZNISZCZYLI, 2 ludzi powiesili , ktorych znałam. WŁASNIE TAK ich powiesili - tak zawsze będzie. Tego doktora powiesili tak, a tę nauczycielkę pół na pół, ale powiesli się jej rodzice też. Czyżby czytała Dzienniczek siostry Faustyny Kowalskiej? Tego nie wiem, ale wiecie powiedzieć o tym , żebym d**ę mogła zbierać TO NIKT. Dosłownie wiecie szukali sobie winnego i co? I znaleźli? Wariatkę tak? I tyle I wolę się podrapać PO TWARZY tej na swojej miejscu niż się z takimi zadawać zwłaszcza ze ANI JEDNEJ GODZINY DYDAKTYCZNEJ TAM NIE MIAŁAM i 8 lat nie mogli się wygadać o co im chodzi - TYLKO KASA WSZĘDZIE. I własnie im udowadniam, że takimi samymi szmatami są jak Mengele bo by jakiś rodowod mieli - tylko umowa o pracę na tej uczelni i nic poza tym, ale jeszcze po szkołach dzwonią. A rodowod? I tyle I sie nie dam za tych powieszonych wiecie dawno mam ich gdzieś, za KATÓW katolickich - a Mengele pierwszy. Wariat chory na łeb - bo dziecko wziął i wychował. Jasny gwint - on mnie wychował. WYCHODOWAŁ to tak, ale nie wychował. Nie powinni oni mieć dzieci żadnych i tyle. A na pewno nie mnie i tyle :(