Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kuzynka mi dogryza, że nie pracuje...

Polecane posty

Gość gość

Mój mąż jest programista, zarabia naprawdę sporo, ja nie pracuje, mamy swoje dzieci, dom z ogrodem, 2 psy i koty, muszę to ogarniać, nie chce, żeby dzieci wychowywały nianie czy latały samopas. Nie muszę pracować, chociaż jestem po studiach inżynierskich, bo i tak żyje nam się dobrze. Kuzynka cały czas mi dogryza, że jestem bez ambicji, utrymanka itp. Najgorzej, że swoim znajomym tak opowiada o mnie... Ona pracuje, jest architektem, jej mąż też. Mówi, że po tych studiach moglam być kims, rozwijać się, a tak jestem kura domowa. Mówi też, że jestem płytka, bo latam ciagle po kosmetyczkach, na zakupy, a to nie prawda. Owszem odwiedzam kosmetyczkę co 3 tygodnie na manicure i pedicure, ale dlatego, że bardzo mi rogowacieje skóra na stopach i lokciach i żeby jakoś wyglądały, to muszę. No i zabiegi pielęgnacyjne na twarz i ciało, ale mówię, że mam problematyczna skórę. Jak z nią rozmawiać?

Gość gość
A po co z nią rozmawiać? Kopa w dope i za drzwi. Tak sie robi z ludźmi złymi i podłymi - a nie rozmawia. Chyba że lubisz jak ci dope obrabiają.

Gość gość
Zerwac kontakt. Tacy ludzie nie wzmacniaja ciebie pozytywnie, zajmuja Twoja uwage w negatywny sposob. To wampiry energetyczne!

Gość gość
powiedz jej nie się nie wtrąca w twoje życie. ma swoje . a twój mąż co na to ?

Gość gość
kuzynka po prostu powiedziała prawde, skoro bardziej pasuje tobie byc kurą domową to zerwij kontakty z tymi co mają inne zdanie i już

Gość gość
Ma kobieta rację, a Ciebie to gdzieś musie jednak uwierać ;) A skoro ci to przeszkadza to się z nią nie zadawaj i już