Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 26 lat i wcale nie podobaja mi sie faceci w moim wieku

Polecane posty

Gość gość

A raczej "chłopaki". Nie wiem czemu, wydaja mi sie byc w wiekszosci malo mescy, w ogole mnie nie kreca nawet ci przystojni...sa tacy, chlopczkowaci... Jakos wole facetow starszych, najlepiej po 40-stce. Dziwna jestem? Jak na irionie niestety w wiekszosci wlasnie podrywaja mnie mlodzi

Gość bender
Spoko, znajdziesz swojego starszego księcia :)

Gość gość
A skąd jesteś?

Gość gość
Nie kłam po prostu udajesz że podobają ci się starzy bo dla 26 jesteś już stara rura.

Gość gość
I co z tego że Cię powydają młodzi? Sama podrywaj tych co ci się podają i będziesz miała tego co sobie wybierzesz.

Gość gość
większość tych moich rówieśników to golasy. jeszcze nie są podorabiani , skąpi uważają , że nie trzeba mnie hołubić i płacić za moje towarzystwo i moje wdzięki. taki pan po 40tce to zachwycony mną młodą piękną wszystko odda bym tylko mu dała od siebie tę odrobinkę swego piękna

Gość gość
15:17- glupi podszyw ;) Wlasnie moze ciezko w to uwierzyc, ale jakbym miala wybor miedzy rowiesnikiem i starszym to bym wybrala starszego

Gość gość
To będziesz musiała takiemu 40 latkowi dawać d**y, albo w jakimś sensie spełniać jego potrzeby, fantazje, bo nic za darmo nie ma, jak jest kasa.

Gość gość
Nie tylko o kasę mi chodzi, starsi mnie zwyczajnie bardziej kreca w lozku tez ;)

Gość gość
Jeśli starszy bierze sobie gówniare do związku to możesz być pewna że za jakiś czas weźmie i znajdzie sobie młodszą, ładniejszą. Ty nieubłaganie zbliżasz sie do 30 a wiesz tyle mlodych i chętnych 18. No chyba że sobie znajdziesz zapuszczonego 60letniego grzyba to jest szansa że cie nie zdradzi bo żadna inna nie będzie go chciała :D

Gość gość
Bo starszy to sie wydaje taki bardziej męski, zdecydowany, doswiadczony, wie jak zajac sie kobieta, a mlodszy to taki chlopczyk jeszcze... tzn. to oczywiscie zalezy tez JAKI ten starszy facet jest, powinien byc na pewnym poziomie i nie mam tu na mysli tylkokasy...

Gość gość
15:33- oj tam mysle, ze niekoniecznie... Dla takiego 45 latka i tak bede mloda, a zreszta ja nawet mlodziej wygladam na swoj wiek

Gość gość
Dla starszego bedziesz tylko inkubatorem na sperme.

Gość gość
Wiecznie młoda nie będziesz, co z tego że wiekowo będziesz młodsza jak w porównaniu z 18 będziesz mieć w c****j zmarszczek.

Gość gość
Następna naiwna ale się jeszcze przejedziesz aż miło :)

Gość gość
No i co Ty myslisz, ze taki 45 latek moze miec 18-stki do woli? No moze jezeli chodzi tylko o seks za kase to tak.... Ale ja bylabym od takiego mlodsza 20 lat, to i tak duzo ;) Mysle, ze taki to moglby sie we mnie zakochac na zaboj...

Gość gość
staruchy ją interesują hahahaha lecz się na głowę

Gość gość
dziś Kolejna sfrustrowana stara rura :D

Gość gość
Nawet taki jeden mi wpadł w oko w pracy, a ja jemu chyba tez, ale on akurat jest zonaty... Ideałem byłby rozwodnik z krotkim tazem po slubie, bo nie bylby zajęty, ani tez starym kawalerem, tylko moglby mu sie zwyczajnie nie ulozyc z zona. Tak byloby idealnie...

Gość gość
15:42 I co z tego że stara? Ty też kiedyś taka będziesz. Tak poza tym to ładnie opisałaś swoją matke, ona wie że wys/rała takie gów/no jak ty?

Gość gość
15:42- no nie taka sfrustrowana, bo rowiesnikom tez sie podobam, a nawet o ironio glownie tacy mnie zaczepiaja, ale ja wlasnie wole starszych. Dlaczego? Bo tak i tyle. Jakos mnei bardziej podniecaja...

Gość gość
mam podobnie mam 21 lat a podobają mi się tacy po 30 . jednym jestem zakochana ma 30 lat jest słodki

Gość gość
15:44- no wlasnie mnie tez od praktycznie zawsze podobali sie bardzien starsi... Jak mialam tyle lat co Ty, czyli kolo 20, to wlasnie podobali mi sie tez tacy po 30-stce. Teraz mam 26 i tacy po 40-stce to ideal

Gość gość
dziś Hahaha :D

Gość gość
powinniście się leczyć bo to nie jest normalne jak was interesują staruchy

Gość gość
gość 15,46 ja mam to po mamie jej zawsze się podobali starsi,., moim wieku są jeszcze dziecinki, szkoda ze mój 30 latek jest żonaty .. ale nic dziwnego jest śliczny ...

Gość gość
chociaz oczywiscie jest tez jakas tego granica np. taki 55 latek juz bylby dla mnie za stary. Idealnie to byloby tak jakby byl w wieku 43- 45 lat

Gość gość
jesteś chore na Gerontofilie natychmiast udajcie się do zakładu psychiatrycznego

Gość gość
Gerontofilia Gerontofilia Gerontofilia Gerontofilia Gerontofilia Gerontofilia Gerontofilia Gerontofilia Gerontofilia