Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co powie Jezus przeciwnikom przyjmowania uchodźców

Polecane posty

Gość gość

"Wtedy odezwie się i do tych po lewej stronie: "Idźcie precz ode Mnie, przeklęci, w ogień wieczny, przygotowany diabłu i jego aniołom! 42 Bo byłem głodny, a nie daliście Mi jeść; byłem spragniony, a nie daliście Mi pić; 43 byłem przybyszem, a nie przyjęliście Mnie; byłem nagi, a nie przyodzialiście Mnie; byłem chory i w więzieniu, a nie odwiedziliście Mnie." 44 Wówczas zapytają i ci: "Panie, kiedy widzieliśmy Cię głodnym albo spragnionym, albo przybyszem, albo nagim, kiedy chorym albo w więzieniu, a nie usłużyliśmy Tobie?" 45 Wtedy odpowie im: "Zaprawdę, powiadam wam: Wszystko, czego nie uczyniliście jednemu z tych najmniejszych, tegoście i Mnie nie uczynili". 46 I pójdą ci na mękę wieczną, sprawiedliwi zaś do życia wiecznego"

Gość gość
a po polsku można ? bo nie rozumiem takich tekstów

Gość gość
Pomoc tak, ale na miejscu.

Gość gość
uchodźcy to motłoch i zaraza

Gość gość
A od kiedy to prawdziwych katolikow obchodzi co wygadywal ten nawiedzony glupek Jezus??? Prawdziwi katolicy wiedza swoje! Nie musza jakiegos psychicznego zydka sluchac!!!

eee tam z uchodzcami to was szczuja tak zeby wiecej Polaków nie pouciekało z kraju za dobra praca. tak tylko wam przypomnę pracujac w Niemczech 5 lat macie taka sama emeryture jak w kraju po 20 latach . buhahaha :D

Gość gość
Chcesz powiedxzieć że dobry i miłosierny Bóg, który sam jej miłością wymyśliła dla swoich dzieci coś takiego: I pójdą ci na mękę wieczną"??? Mękę wieczną? - toż to największy okrótnik jakiego można sobie wyobrazić!!! A może to człowiek wymyślił? Żeby cie omotać i zastraszyć. Żebyś sie bał? Dlaczego wy jeszcze nie pozamykaliście tych wszystkich kościołów a księży nie zagnaliście do roboty? JAK DŁUGO JESZCZE BĘDZIECIE PLULI BOGU W TWARZ???

Gość gość
A ciekawe, co powiedziałby Jezus widząc jak na każdym kroku niszczy się wartości chrześcijańskie w Europie w imię dobra uchodźców. Bo przecież kościoły lepiej zamienić na meczety, żeby przychodzcy mieli się gdzie modlić i słuchać propagandy immamów, którzy namawiają ich do zabijania niewiernych ( chrześcijan ). Obecnie w Europie mamy do czynienia z wojną religijną i jeśli wolisz popierać proislamską propagandę, to proszę bardzo, ale nie mieszaj w to Jezusa.

Gość gość
A kto chce zamieiać kościoły na meczety? Pozamieniać na szpitale, sklepu, hurtownie i przytułki dla biednych. Albo chociaż pozamykać!

Gość gość
Popatrz na to, co dzieje się we Francji albo Niemczech. Kościoły są zamieniane na meczety albo robi się w nich dyskoteki. Gdzie tu szacunek do Boga? Bo jakoś go nie widzę

Gość gość
A co ma wspólnego Bóg z kościołem?

Gość gość
mozna ich przyjac jak przejdą na katolicyzm

Gość gość
Jezus chce byśmy przyjęli uchodźców, zgromadzili ich w jednym miejscu i nawrócili na jedynie słuszną wiarę. Instrukcje znajdziemy w sprawozdaniach z wypraw krzyżowych i z Mlotu na czarownice.

Gość gość
Z deszczu pod rynne? Może niech zostaną uczciwymi, pracowitymi ludźmi?

Gość gość
Kościoły są sprzedawane w prywatne ręce z powodu braku środków, po desakralizacji. Tylko Polacy są tak głupi, że utrzymują watykańskie przybytki ze swoich podatków. Przestańmy finansować kler z budżetu, to zaraz zobaczymy jak im zależy na "bożych przybytkach" i ilu jest prawdziwych katolików gotowych utrzymywać kościoły za własne pieniądze.

Gość gość
Jakoś nie mówił za wiele podczas mordowania "czarownic" na stosach, jakoś nie protestował, gdy fałszowano Biblię, nie ingerował, gdy faceci w kieckach nie dopuszczali kobiet do bycia kapłankami i nie wnika, gdy w Watykanie i na całym świecie odbywają się mordy rytualne niewinnych dzieci.

Gość gość
dziś - i jeszcze z historii nawracania indian znajdziemy. Tam ich jezuici nawracali milionami. Wyglądało to mniej więcej tak: chrzest (czyli polanie wodą), związać ręce i nogi i do rzeki. Następny.... i tak setki tysięcy.... jeden za drugom do nieba szli indianie -katolicy.

Gość gość
Bóg ostrzega przed uchodźcami i określa część z nich ok. 1/3 jako diabły w ludzkiej skórze . (strona int. Piotr żywy płomień 2017)

Gość gość
W Watykanie mordy rytualne? A w domu wszyscy zdrowi?

Gość gość
nie protestował, gdy fałszowano Biblię, chyba fałszowali w twojej głowie naukowcy udowodnili ze biblia nigdy nie była sfałszowana przeciwieństwie do koranu gdzie była modyfikowana wielokrotnie udało sie znales koran z 9 wieku i porównali i wyszło ze był fałszowany

Gość gość
"Idźcie i nauczajcie wszystkie narody udzielając im chrztu".

Gość gość
CIA i NSA współpracują ściśle z Watykanem. Nie powinno to szokować. Nie trzeba wielkiej refleksji, aby zrozumieć na podstawie historii grabieży, mordów i gwałtów na przestrzeni wieków, że RZYM jest STOLICĄ CIEMNOŚCI, a jedyny bóg jakiemu oddaje się tam cześć jest zaprzeczeniem wszystkiego co dobre i pełne bezwarunkowej miłości. Ex agent Zakonu Jezusowego Alberto Rivera odkrywa okultystyczne znaczenie homoseksualizmu i pedofilii oraz rytualnych ubojów dzieci od starożytnego Nimroda, króla przed sumeryjskiego, przez babiloński kult BAALA (któremu składano w ofierze niemowlęta poprzez spalenie), aż po dzisiejsze rytuały obecne zarówno na wysokich szczeblach kurii rzymskiej, co syjonistycznych sekt kabalistycznych z których katolicyzm wywodzi się bezpośrednio.

Gość gość
Czyż może jeszcze dziwić, że w samym centrum Watykanu znajduje się egipski obelisk falliczny ku czci demona AMEN Ra. Jego imię znajduje się na końcu niemal każdej modlitwy w rycie RZYMSKIM. Tak Watykan stworzył największą na świecie siatkę pedofilską dziecięcych niewolników seksualnych i ubojową - gwałcą i mordują rytualnie dzieci i to na skalę przemysłową. Dokunuje się się to głównie w kryptach Watykanu i wielu ośrodkach zarządzanych przez kler. “Katolicka siatka masowych grobowców – 350 800 dzieci znalezionych w iralndii, hiszpanii i Kanadzie”: