Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Single z kim jeździcie a wakacje?

Polecane posty

Gość gość

Może jest tu jakaś singielka po 30 która chciałaby jechać w okolicach sierpnia la last minute najlepiej do Grecji.W tamtym roku tez nigdzie nie bylam z powodu braku towarzystwa, wszyscy albo dzieciaci albo kasy nie maja, w tym roku już jestem zdesperowana dlatego postanowiłam tutaj kogoś poszukać:)

Gość gość
skąd jesteś?

Gość gość
jedź sama

Gość gość
Tutaj to nikogo nie znajdziesz. Załóż konto na olneo.pl portal dla ludzi którzy z różnych powodów szukają towarzystwa do podróży ,na wakacje czy wypady weekendowe. Ja w zeszłym roku byłam w takiej samej sytuacji i poznałam tam wiele chętnych na wspólne wakacje. W końcu udało mi się zorganizować wyjazd z kompletnie obcą dziewczyną i dziś jest moja najlepsza przyjaciółką ☺ od kilku miesiecy ma faceta więc tegoroczne wspólne wakacje stoją pod znakiem zapytania jak nie polecimy razem to będę szukała właśnie na olneo.

Gość gość
co za problem jechac samej?

Gość gość
ja jestem z ok Bytomia

Gość gość
jakoś mam obawy żeby samej jechać, poza tym co to za przyjemnosc jesc samej, zwiedzać samej, nie mieć z kim pogadać, lubie samotnosc ale nie na wczasach:( Dzieki za polecenie tego portalu, a skad jestes, moze razem pojedziemy, zamiast tam szukac:D

Gość gość
Pisałam wyżej. Mam 31 lat i od roku jestem sama po 9 letnim zwiazku. Znajomi do wyjazdu odpadają z tych samych powodów co Twoi . Każdy jest sparowany,urlop w innym terminie brak kasy itp itp ja planuje swój urlop przełom sierpnia i września ewentualnie wrzesień. Tydzień lub dwa . Najlepiej Turcja . Na olneo jest mnóstwo ludzi zwłaszcza koło 30 którzy również szukają towarzystwa do podróży

Gość gość
Sama też bym nie poleciała

Gość gość
Jestem z Opola

Gość gość
ja mam 34 lata, Opole w sumie niedaleko, pewnie latasz z Katowic?Szkoda ze akurat Turcja, raczej wole omijac ze wzgledu na zagrozenie terrorystyczne, poza tym byłam tam 2 lata temu, zarejestrowalam sie tam, zobaczymy co z tego wyjdzie.Najbardziej mnie Grecja interesuje, ewentualnie Portugalia albo południe Włoch, Sycylia, Sardynia.