Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młody95

Jak szybko dorobić się żeby przestać być śmieciem

Polecane posty

Gość młody95

I w końcu znaleźć sobie dziewczynę ? Bo powiedzmy sobie szczerze,dzisiaj facet bez pieniędzy,choćby był przystojny i miał bardzo dobry charakter,to w oczach kobiet zwykły śmieć i podczłowiek,dlatego zastanawiam się,jak najszybciej się dorobić,żeby na początek chociaż te 4-5 tysięcy zarabiać i wspiąć się chociaż trochę w drabinie społecznej ? Wiem,że są ludzie,którzy z obstawiania wyciągają średnio 6-9 tys miesięcznie. Co prawda jest to garstka na tle kraju,ale taki zarobek już zapewnia w miarę godne życie .

Gość gość
praca fizyczna w Norwegii i odkładanie kasy,ktoś z mojej ulicy w ten sposób supersamu się dorobił

Gość młody95
Tylko i wyłącznie . Jednak na to też potrzebne są środki .I przede wszystkim znajomość j.norweskiego jest obligatoryjna w takich przypadkach . A ja znam tylko angielski i dwa języki słowiańskie, które w Skandynawii raczej na niewiele się zdadzą. Studiuję,3 rok,jednak całkiem poważnie zastanawiam się nad rzuceniem tych studiów w cholerę i podjęcie takiego kroku,o którym wspomniałeś/aś. Bo spójrzmy prawdzie w oczy, w Polsce niestety nie da się normalnie zarobić będąc młodym .A tym samym szanse na znalezienie partnerki drastycznie maleją.

Gość gość
innej drogi nie ma uwierz,więc jak tak ci zależy na tym to od musisz się odciąć od nadopiekuńczej mamusi która na bzdurne studia będzie chciała cię wysłać i jechać zarabiać d

Gość młody95
Ja już studiuję,więc będę musiał chyba to rzucić,dorobić się za granicą a później jej oddać pieniądze najzwyczajniej.

Gość gość
angielski ci w Norwegii starczy,skoro już studiujesz to je skończ,dwa lata cię nie zbawi

Gość Młody 95
Dwa lata to sporo

Gość gość
A skąd taki wniosek, że kobiety lecą na pieniądze?