Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zmartwi

Zmiana tabletek pomocy..

Polecane posty

Gość Zmartwi

Mam problem.. 7 czerwca wzięłam ostatnią tabletkę dwuskładnikową Yasmin, natomiast po wizycie u ginekologa ten zapisał mi tabletki jednoskładnikowe Limetic ze względu na żylaki i BMI. Zaczęłam brać Limetic 14 czerwca. Przy 4 tabletce tak wyszło że dwa razy uprawiałam seks, niestety bez zabezpieczenia,ale wtrysk był poza mną. Czy w takiej sytuacji czas między zakończeniem yasminu a rozpoczęciem limeticu można uznać za bezpieczny,aby nie było niechcianej niespodzianki? Proszę o poważne odpowiedzi, ponieważ bardzo się martwię.. Pozdrawiam.

Gość Cleo1976
Tak.Możesz ten okres uznać za zabezpieczony.:)

Gość gość
jak masz ochote możesz si bzykac.

Gość gość
możesz czuć się pewnie. Ja niestety po tych tabletkach źle się czułam, teraz szukam innej metody.

Gość gość
Czy na pewno mogę się czuć bezpiecznie? W sumie to była moja 4 tabletka. Pierwsza wzięłam 7 dnia od zakończenia yasmin.. I znowu czytam wiele wątków informacji.. W ulotce jest napisane niby o tym zabezpieczeniu. Kurcze już sama nie wiem co robić...

Gość zmartwi
Na pewno mogę się czuć bezpiecznie? W sumie to była moja 4 tabletka. Pierwsza wzięłam 7 dnia po zakończeniu yasmin. Kurcze różne myśli już mi do głowy przychodzą. Pociesza mnie fakt że finisz był poza mną ale z drugiej strony martwi mnie ten preejakulat... Kurcze nie wiem już co mam robić.

Gość gość
Jak w tym czasię się bzykałaś?

Gość gość
Tak przy 4 tabletce

Gość gość
Nie wiem co robić. Jestem w sytuacji takiej jak Zmartwi tylko przy drugiej tabletce pomocy!!