Gość Pokikokiloki Napisano Czerwiec 18, 2017 Czy mógłby ktoś polecić mi dobrego dermatologa z Warszawy? Już 4 lata męczę się z trądzikiem (plecy, twarz, klatka piersiowa), który cały czas próbuję bezskutecznie zwalczyć. W tym czasie zdążyłam zmienić swój sposób żywienia, dbałam o higienę(nie żebym wcześniej nie dbała :^), dobrałam kosmetyki mineralne, odpowiednie do mojej skóry (okropnie przetłuszczającej się na brodzie, nosie i czole), używałam kremów z filtrem, stosowałam różne metody wzięte z internetu ( niektóre odrobinkę pomagały na jakiś czas). Długo by tu wymieniać, ale chodzi mi o to, aby ktoś poleciał mi dermatologa, który nie "rzuci" okiem i napisze receptę, tylko takiego który naprawdę będzie chciał mnie wyleczyć. Byłam u dwóch dermatologów, którzy jedynie wyciągali ze mnie kasę poprzez kupno drogich leków, nie przynoszących efektów i zabiegi kosmetyczne, z takim samym skutkiem, a raczej jego brakiem. Mam nadzieję, że poleci mi ktoś jakąś zaufaną osobę, której będę mogła powierzyć opiekę nad swoją skórą :( Jeśli możecie to napiszcie co leczyliście ( i czy wyleczyliście), jak przebiegały rozmowy ( czas, uwagę jaką wam poświęcono) i jakimi lekami sobie poradziliście. Będę dozgonnie wdzięczna :). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach