Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Syn 17 lat, będzie ohcem PODWÓJNIE

Polecane posty

Gość gość

Jestem w szoku. Syn miał fajną dziewczynę. Zerwał z nią dwa miesiące temu i związał się z nową panną. Tydzień temu była dziewczyna przyszła do nas z rodzicami i mówi, że tydzień przed zerwaniem mieli sex i pękła im prezerwatywa i jest w ciąży. A wczoraj obecna dziewczyna powiedziała, że też jest w ciąży i pokazała test. Dodam, że obecna nie wie o ciąży bylej wiec chyba nie zmyśla. Syn potwierdził pęknięcie prezerwatywy z byłą i to, że z obecną zrobił to bez zabezpieczenia. Bo jak twierdzi " nie miał ze sobą prezerwatywy bo nie spodziewał się sexu z nową tak szybko", a ona zaproponowała wiec nie odmówił. Jak mógł być tak nieodpowiedziany tyle razy mu mówiliśmy o antykoncepcji.

Gość gośćweq
Kogo to obchodzi?

Gość gość
Ojcem miało być.

Gość gość
Zartujesz prawda? :O

Gość gość
Provo na 100%

Gość gość
Współczuję... No młody jest i nieodpowiedzialny...

Gość gość
provo, 0/10 co za głupek to wymyślił? nie jest realne żeby naraz dwie dziewczyny dowiedziały się maksymalnie wcześnie o ciąży i obie od razu pobiegły z wiadomością, historyjkami i dowodami akurat do matki chłopaka myśl, chłopcze, kombinuj, można następnym razem wyjdzie lepiej

Gość gość
A świętym węzłem małżeńskim połączy się z tą dziewczyną, ktorej ojciec mu bardziej wp******li.

Gość gość
Chciałabym, żeby to było prawo. Ale niestety nie w glowie mi wymyślanie bajek. Mam 39 lat i babcią będę. Była syna ma 17 lat i w ciąży jest lekarz potwierdził. Nie chciała iść do nas ale rodzice ją zmusili. To nasi znajomi. Druga panna ma 19 lat. Jest cwana. Jej rodziców nie znam. Mam nadzieję, że zmyśla, lub że dziecko niw jest syna. On związał się z nią zaraz po zerwaniu z pierwszą i zaraz uprawiali sex bez zabezpieczenia. Widocznie dziewczyny byłby w tych dniach płodne. Sama mam córeczkę 3latke. A ty takie coś.

Gość gość
A co tu można zrobić, trzeba się z tym pogodzić. Synowi dać łopatę i niech idzie kopać doły, aby zarobił na swoje dzieci. Trzeba syna nauczyć odpowiedzialności, a nic go tak nie nauczy tego jak praca, praca i konieczność zarobienia na siebie. Wtedy z głowy wywietrzą mu się amory. Nie ma co zmuszać do tego, aby był z jedną z tych dziewczyn. Niech robi co chce,ale koniecznie trzeba go odciąć od domowych pieniędzy. Szybko się wyleczy z głupot.

Gość gość
Bardzo współczuję,ale ta była dziewczyna ma bardziej przerąbane życie niż Twój syn,bo to ona z brzuchem chodzi.pomoz jej jakoś choćby z ciuchami po swojej córeczce a co do tej 19letniej to miejmy nadzieję że ściema a jak nie to zróbcie testy na ojcostwo skoro jest cwana. Szczerze nie wyobrażam sobie takiej sytuacji 17latek i dwójka dzieci z dwoma roznymi kobietami.szkoda dzieci ale czasu się nie cofnie.

Gość gość
Oj tam, dostanie 500 plus i przyczyni się do walki z niżem demograficznym.

Gość gość
Niedawno bylo prowo o 16-letnim synu,ktory będzie ojcem,rodzice w tym samym wieku (39 l.). Czyzby kolejne twoje prowo?

Gość gość
to zmartwienie tych dziewczyn a nie twoje

Gość gość
Co Wy z tym prawo. Nie wiem czy komuś chce się wymyślać takie tematy. Mi nie. Życie samo napisali scenariusz. Była dziewczyna syna jest fajna i mila. Jej rodzice to znajomi. Dzieci znaly się od 10lat. Chodzili ze sobą półtora roku. W tym raz już zrywali. Potem wrócili do siebie i ostatecznie się rozstali. To z inicjatywy syna. On jest bardzo przystojny, wysportowany i dobrze się uczy. Dziewczyny latają za nim odkąd skończył 14 lat. Nie wyślę go do pracy bo szkoda chłopaka. Martwię się o alimenty to kto je będzie płacił. My rodzice ojca dzieci? Tej nowej pannie to zrobię test ciążowy sama. A jak to nie ściema to na ojcostwo bo jej nie wierzę i rodziców nie znam.

Gość gość
Żałuj, żałuj syna. Tylko później nie dziw się, że nie ponosi on odpowiedzialności za swoje zachowanie, skoro w domu nikt go tego nie nauczył. Jakie wychowanie, takie zachowanie. Też byłam młoda, ale wiedziałam co, kiedy w życiu się robi. Najpierw szkoła, dobry zawód, praca, a potem rodzina. Tak też wychowam swoją córkę, bo wpajanie zasad jest bardzo ważne.

Gość gość
Jak kto będzie płacił alimenty? Wy. Trzeba bylo syna wychowywać jak był na to czas.

Gość gość
Dobrze że nie zaojcował z panią pod 50 tkę :O

Gość gość
Był niedawno taki film, chyba się za dużo telewizji naoglądałaś.