Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chuj cie wie jak się tego dziadostwa pozbyć

Polecane posty

Gość gość

Może przez kosmetyczkę bo dermatolog to 2 msc zapis a ten tonic jest do d**y taki nfz i lekarze

Gość gość
do porządnej kliniki kosmetycznej się wybierz

Gość gość
Mogę wstawić zdj tego co mam na czole i chce się pozbyć czekaj

Gość gość
Idę spać , p*****le krosty , zarost i matkę ze przez nią mam taką głowę zamykam oczy i chuj , szukam pracy

Gość gość
W zasadzie to do szkoły byle się pozbyć , w ciąży chyba pite, warunki takie a nie inne , zajmowanie ze mam taką głowę , wzrok c*****y trądzik niby pomoc w leczeniu ale 6 podstawowa młodzieńczy , 1 gim młodzieńczy , 2 gim młodzieńczy, 3 gim młodzieńczy dopiero w 1 technikum dermatolog eh zajmę się życiem p*****le zajmę się może i praca życie tez nie fajne ale j***e mnie wszystko , kładę się może się jutro wyprowadze tez

Gość gość
normaclin

Gość gość
Ew tam już brałem na hormony , p********znikna mi pewnie jeszcze jak by to zima była , c*****o tylko z tym czołem nie wiem wszystko k***a msc , nikt nic nie wie eh kładę się pora zaakceptować to

Gość gość
Poczekam patrząc w lustro juz miej tego wszystkiego widać i nawet te bakterie nie takie widoczne , kij tam ten zarost pomimo że tragiczny lepiej gole , eh ładuje telefon może jeszcze tu wejdę

Gość gość
2 nowe krosty k***a mac tak już tego nie wylecze :( eh wstanę pomyślę ciągle nowe