Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewica prawie 30 lat

Tyle dziś pięknych młodych lasek widziałam...a ja już stara i brzydka

Polecane posty

Gość dziewica prawie 30 lat

nawet seksu nie zasmakowałam, świata nie zwiedziłam... co mam ? ano g****o...stres, długi, samotność, po co tak żyć, po co w ogóle żyć ? codziennie się nad tym zastanawiam

Gość gość
burek fjucie michal mnie mial ty nie :D

Gość dziewica 30 plus
Ja to przynajmniej pozwiedzałam.

Gość gość
I tak kazdy zdechnie, niewazne co maja, nawet miliardy i zwiedzanie swiata, to wielkie gowno nic nie znaczace

Gość dziewica 30 plus
Jasne, każdy zdechnie. Ale fajniej jest przeżyć życie w pełni, a nie tylko w 20%. Mnie się udało zobaczyć pół świata i spełnić większość swoich marzeń.Teraz, kiedy wiem że nie zostało mi już dużo czasu, żałuje tylko tego dziewictwa i tego, że nie poznałam smaku miłości ani seksu.

Gość gość
Zachowujecie się jakbyście były 100+ :D Wiecie, że nawet 60-latki uprawiają seks? Takie dziwy są na tym świecie ;)

Gość dziewica 30 plus
Jasne, że wiem. Problem polega na tym, że ja do tej 60-tki nie dożyję. Cudem będzie, jeśli przeżyje jeszcze dwa lata ze swoją chorobą. I nigdy już nie dowiem się, co znaczy seks. Że o miłości nie wspomnę.

Gość gość
Na seks zawsze chętnych znajdziesz :D

Gość dziewica 30 plus
Cóż, jakoś nie znalazłam przez te naście lat. A teraz już nie jestem materiałem na seks, taka prawda.

Gość gość
Myślę, że znalazłby się chętny :)

Gość gość
Oj podpisuje sie pod tym.. ciesz sie, ze pozwiedzalas.. ja mam a mojej liscie jeszcze kilka miejsc, ale przy tej sytuacji na swiecie i braku towarzystwa to juz nic nie zobacze. Ta tzw. milosc mialam bardzo krotko, bardzo krotko :( i dalej jestem dziewica. Chyba bardziej mi zal podrozy niz tego seksu. 60latki moze i uprawiaja seks ale maja swojego chlopa od 40 lat jednego i tego samego. a jak ja bym miala zaczynac przygode z seksem w wieku 60 la z jakims dziadem to dziekuje. Przystojny mnie jz nie zechce, a na takiego, ktory nie podnieca to szkoda czasu.

Gość dziewica 30 plus
Myślę, że nie wiesz o czym mówisz. Chyba nigdy w życiu nie widziałeś człowieka śmiertelnie chorego.

Gość gość
A mi jeszcze zal tego, ze mnie zaden facet nie kocha, braku spedzonych wspolnie wieczorow, planow, trzymania za reke, tych podrozy... bo samotne podroze to nie takie fajne, we dwoje to i polskie góry ciesza.

Gość gość
gość wczoraj Znajdź sobie gacha w swojej lidze, tak trudno?

Gość gość
Gachy wymagają lasek, a laski wymagają przystojniaków, nawet potwora chce przystojnego...dlatego coraz więcej ludzi jest samotnych, wymagaja uj wie kogo i oto efekt