Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niskie kobiety

Polecane posty

Gość gość

Czym Wy się tak szczycicie?Ciągle gdzieś słyszę ''o jakie my to nie małe i piękne'',''niskie kobiety są najlepsze'' itd.Chcę wam powiedzieć nie!Najlepszy wzrost to moim zdaniem : 160-168 cm i ani więcej.Już wam mówię dlaczego...Kiedyś tam w dowodach od 160 cm wpisywano wzrost średni,ewoluujemy więc to się zmienia,lecz nadal uważam że 160 cm conajmniej to średni wzrost.Mam 163 cm i małą budowę ale nie robię z siebie małego karakana czy też pupila domowego.Jeżeli bym mogła urosłabym 4 cm i ani więcej :) Pozdrawiam kurduple i nie kurduple które myślą że nimi są

Gość gość
a cycuszki masz duze ,wielkie czy malutkie?;-)

Gość gość
Beka z tematu loool xD

Gość gość
Autorko...ales ty głupia...

Gość gość
A masz wplyw na swoj wzrost? Bo ja nie. Mam 158 cm i dobrze mi z tym.

Gość gość
Ciekawa jestem, gdzie ona ,,ciągle słyszy,, jakoby niskie kobiety szczyciły się swoim wzrostem? Mam sporo koleżanek róznego wzrostu, o różnej sylwetce a jeśli któraś juz się czymś szczyci to tym, co osiągnęła, czy tym co sobą reprezentuje.

Gość gość
Ja też mam 163 cm i się cieszę bo ani niska ani średnia :D jestem mała ale nie aż bardzo :) lubię to nadrobić szpilkami 5 cm wtedy jestem średnia i zgrabna, a niskie próbują na siłę się dowartościować,a prawda jest taka że kobieta powinna mieć to 160 cm co najmniej :) Mój chłopak ma 175 i idealnie razem wyglądamy :) Sam uważa że 160-168 cm to dobry wzrost bo i małe i średnie naraz :)

Gość gość
każdy jest jaki jest :D ale moim skromnym zdaniem kobieta mająca 160-165 cm to jest niska ala średnia i taka jest najlepsza według mnie bo niskich to ja nie lubię,czuję się jak bym z dzieckiem szedł na ulicy...

Gość gość
Skala wzrostu : Niska -159 max Nisko-średnia-160-165 Średnia 166-169 Wysoka +170 Ja się zaliczam do nisko średnich bo mam 164 cm :P