Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

faceci mnie nie pożadają...

Polecane posty

Gość gość

lubią moje towarzystwo, mówią, że jestem ładna, w ogole dużo osób mówi mi że jestem ładna, i kobiety i faceci,mam ładną twarz ponoć, naturalne czarne włosy, ciemniejsza cere. Mam dosc duzy biust . Dbam o siebie ogolnie. A jednak wzdychaja do mnie tylko. Moze wiekszosc dziewczyn bylaby zachwycona taka miłością czy raczej fascynacją jak do gwiazdy z tv, ale ja chciałabym namietnosci a nie...spotkalam tylko 2 chlopakow ktorzy nie mogli utrzymac rak przy sobie. Reszta to tak jak pisałam wyżej. Nie wiem co robic. Ostatnio juz nawet zrobilam sie zlosliwa i nie chce rozpoczynac kolejnych znajomosci :o

Gość gość
co z tymi którzy nie mogli utrzymać rąk przy sobie?

Gość gość
a co ma byc? nie wyszlo

Gość gość
definitywnie ? żadnych szans... ? :/

Gość gość
Przefarbuj sie na blond i jedz na sylwestrowa parade miłości w Niemczech

Gość gość
ludzka siła nie ma szans z przyciąganiem, być może to była akurat Twoja bliźniacza dusza. Autorko może warto powalczyć jeśli któryś jest w Twoim zasięgu... poznawanie nowych osób troche to takie szukanie na siłę.....

Gość gość
jedne nie zyje, drugi ma zone a ja nie mam zamiaru rozbijac rodziny.. chcialabym zeby faceci czuli do mnie tą namiętność, ogólnie , może nie mam w sobie tego czegoś..

Gość gość
A niech zgadne autorka 32 lata ma :)

Gość gość
32 za 10 lat :)

Gość gość
Pierwsze co się wrzuca w oczy to to, że straszna z Ciebie mameja ! Żal i beznadzieja. Może zmień nastawienie to faceci inaczej na Ciebie spojrzą. Naprawdę.

Gość gość
dziś wyjątkowo, na co dzien raczej silna jestem-pokerface ,wesoła, gadatliwa

Czyli jak facet potrafi się zachować lepiej niż małpa w zoo, to Cię nie interesuje? Ubierz się wyzywająco, idź do jakiegoś klubu, usiądź przy barze, jestem pewien że znajdziesz samca, który chętnie popchnie Cię w kiblu.

Gość gość
Niektóre nie ubierają się wyzywajaco a jakos faceci na nie leca. Nie o to chodzi ze mi się chce zwierzęcego seksu, ale nie czuję się atrakcyjnie tylko jak jakaś przyjaciółka 😠 jest mi smutno bo co innego gdyby facet na mnie leciał, ale był powsciagliwy w tych sprawach a wygląda na to ze nie leca na mnie. Koleżanki co rusz opowiadają mi jak to faceci ich pozadaja. Może jakbym miała 50 lat to byłoby mi to obojętne ;(

"Koleżanki co rusz opowiadają mi jak to faceci ich pozadaja" x Co stoi na przeszkodzie, żebyś opowiadała koleżankom tak samo "prawdziwe" historie?:)

Gość gość
Widze jak na spacerze sie obmacuja i on nie moze utrzymac rak przy sobie, albo kiedys siedzialam u kolezanki i widzialam jak pisala ze swoim chlopakiem, otworzyla wiadomosci bo chciala mi cos pokazac a tam nagie fotki i wiadomosci wiadomo jakie... no wiec nie wiem w czym problem?? mam biust, nie jestem chuda ani gruba, mam normalna sylwetke, wciecie w talii, tylka tez nie mam plaskiego ani jakis wiekszych odstraszajacych wad, mam ladne cialo :(

Gość gość
biust biustem ale co z resztą figury? czy aby nie klockowata i niska? Na przykład tyłek a'la kardashian to nie zaleta, zostaw to murzynkom.

Gość gość
Jesteś za ładna i tu jest problem. Faceci pożądaja Cię i to bardziej nisz myślisz, tylko problem jest taki że się Ciebie boją. Z góry zakładają, że skoro ładna to musi kogoś mieć i nie startują. Inni myślą, że ich odrzucisz, bo szukasz kogoś idealnego a oni temu nie sprostają. Jeszcze inni trzymają ręce przy sobie, bo tak ich kręcisz że boją się swoich reakcji :P Paradoksalnie często piękne dziewczyny, mają większy problem żeby znaleźć faceta, niż te przeciętne. Przez to one same często wpadają w kompleksy.

Gość gość
podoba czy nie...przynajmniej widac ze ją pożąda. a skąd ja moge wiedziec czy mnie faceci np nie zdradzają albo nie fantazjuja o innych. to jest przykre dla kobiety:(

Gość gość
gość dziś Jesteś za ładna i tu jest problem Teraz już jest po sezonie ale może jeszcze znajdziesz gdzieś w sklepie zapomniane, przecenione halloweenowe gadżety. Sztuszne nosy, brodawki, krzywe albo wampirze zęby na pewno wybierzesz coś dla siebie. Głowa do góry jeszcze będzie z ciebie el foka

Gość gość
Mnie za to prawie kazdy facet chciałby przelecieć. Na ulicy mijam sie z pełnym porządania wzrokiem facetów i pełnym nienawiści oczami ich partnerek :D

Gość gość
ja bym nie chciał pustaku, choć na ulicy też oglądam się za takimi :p

Gość gość
Wygląd masz super, chyba że masz nadwagę i o niej nie wspomniałaś.