Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odeszlam od meza bo.. przestal pic

Polecane posty

Gość gość

Wiem , ze to chore to nie zart. Byl alkoholikiem od jakis 4 lat co 2 dni klotnie , wyzwiska itd. W grudniu sie polamal po pijaku od stycznia postanowil, ze przestaje pic. I tak się stało.. byl jak dawniej mily kochany staral się a mnie wszystko w nim denerwowalo , ciage mi sie przypominaly awantury jak mnie wyzywal.. ( Chyba dlatego, ze jak pil ciagle bylo cos nowego, nie mialam czasu sily myslec) I kolejna sprawa, przez te 6 miesiecy codziennie nie moglam spac , zylam w nerwach kiedy znow przyjdzie pijany, "zaciagnie" i znow sie zacznie.. zylam jak na bombie zegarowej , czas kiedy wroci z pracy w jakim stanie byl dla mnie koszmarem.. I ostatnie maz stwierdzil, ze tyle lat zmarnowal i che 2 dziecko ja nie chcialam Ostatecznie odeszlam ludzie sie dziwia, ze tyle bylam z nim jak pil a jak przestal odeszlam. Sama nie wiem dlaczego tak jest ... czy ktos moze mi pomoc , wyjasnic moje zachowanie?

Gość gość
Twoje odczucia są całkowicie normalne i naturalne. 99% młodych kobieta reaguje w takiej sytuacji tak samo.

Gość gość
nie znam sie na tym moze bylas wspolozalezniona czy cos,, idz do psychologa

Gość gość
problemy...

Gość gość
moglasszybciej odejsc

Gość gość
beznadzieja