Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Myślicie że kobiety naprawdę aż tak lecą na pieniadze??? VIDEO

Polecane posty

Gość gość
Tak 90% to materialistki i choć piszą że jest inaczej to bez wahania zostawią cie dla jakiegoś armando z kasą jeżeli tylko będą miały okazję. W internecie jest masa prowokacji i we wszystkich przypadkach można było sobie kupić kobietę. Bo u nich wszystko to kwestia ceny. Hasło: "Kobieta jest jak małpa" nie więzło się znikąd. Dlatego zawsze musisz być przygotowany że cię zdradzi i na to że zostaniesz zostawiony z dnia na dzień i nie będziesz nawet wiedział co się stało. Kiedy w końcu zrozumiesz że kobiety myślą zupełnie inaczej od nas to stwierdzisz że rzadko nadają się do czegoś więcej niż se/ks.

Gość gość
Nie jestem materialistka, ale tym ostatnim tez bym sie przejechala, to kurcze BATMOBIL :D

Gość gość
Pewnie że tak jest kobiety są tak zakłamane że same nie wiedzą czy prawdę mówią czy nie i każda bez wyjątku jest materialną dzifką ja za swoją ręki uciąć nie dam bo wiem że jak by miała lepszą opcję to by odrazu z połykiem zrobiła zresztą jak każda tylko wszystkie się tego wyprą że nie są takie ,jasne że nie wszystkie bez wyjątku to materialne dzifki

Gość gość
Wspolczesne kobiety sa jak muzulmanie. Jedno mowia a co innego robia i nigdy nie mowia niczego szczerze i nie znaja pojecia prawdy.