Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podlaskaanna

rzucić wszystko i wyjechać? :( pomóżcie.

Polecane posty

Gość podlaskaanna

Witam, jestem po rozwodzie, sama wychowuje 4 letniego synka. Były mąż jest pozbawiony praw rodzicielskich zresztą od wielu miesięcy nie mam z nim kontaktu bo wyjechał gdzieś. Mieszkam w centrum aglomeracji śląskiej od urodzenia. Nie mam tu rodziny, moi rodzice dawno temu zerwali kontakty z większością krewnych a część po prostu umarła. Jestem tu tama jak palec. Mam mieszkanie i pracę ale i tak ledwo to wszystko ogarniam. Jest mi cholernie ciężko. Nie mam tu już nawet żadnych przyjaciół bo odkąd zostałam sama z dzieckiem, nigdzie nie wychodzę, na żadne imprezy bo nie mam go z kim zostawiać i moi znajomi już o mnie zapomnieli... Od kilku miesięcy buszuje po portalach randkowych w poszukiwaniu tej drugiej połówki... Z kilkoma się nawet spotkałam ale wszyscy okazywali się porażką... i to nie, żebym to ja miała nie wiadomo jakie, wygórowane wymagania. W końcu natrafiłam na jednego faceta. Jest ze wsi - 500 km ode mnie, prowadzi swoje gospodarstwo, ma piękny dom i wielki ogród na totalnym odludziu. Sobą niestety nie prezentuje zbyt wiele, tzn bez wykształcenia, z wyglądu też szału nie ma, choć nie jest jakis odpychający. Przeprowadziłam z nim wiele rozmów przez telefon - o dziwo, zawsze było o czym rozmawiać, z rozmowy nie stwierdziłam, żeby był jakiś tępy. Co więcej, uznałam, że nawet pasuje mi w wielu kwestiach, i spełnia wiele moich kryteriów. Udało nam się nawet spotkać. On przyjechał do mnie na weekend. Fajnie się dogadywał z moim synem. Spotkanie było nawet spoko. No i teraz do sedna. Niedługo kończy mi się umowa w pracy a on chce żebym sie do niego przeprowadziła. Jesli o mnie chodzi, to nie przeszkadza mi to, że mieszka na takim odludziu. Sama uwielbiam takie wiejskie klimaty i od dziecka uwielbialam jeździć na wieś. Ale paraliżuje mnie strach... Boję się tu wszystkiego zostawić bo ciężko na wszystko pracowałam a jadąc tam, spaliłabym za soba wszystkie mosty... Jestem w rozterce i kompletnie nie wiem co robić? Doradzicie coś?

Gość gość
Byłabym się zaufać facetowi z neta. Długo się ""znacie?""

Gość gość
Mieszkanie mozesz wynajac i sprobowac, do czasu jak dziecko nie chodzi do szkoly. Dajcie sobie okres probny. . Musisz tylko myslec o tym, ze za 2 lata syn musi gdzies pojsc do szkoly.

haha, jeśli to nie provo, jest coś co wybitnie mi się nie podoba w twojej wypowiedzi xxx prowadzi swoje gospodarstwo, ma piękny dom i wielki ogród na totalnym odludziu. Sobą niestety nie prezentuje zbyt wiele, tzn bez wykształcenia, z wyglądu też szału nie ma x eeeeee ? czy ja dobrze widzę ? napisałaś że facet prowadzący z powodzeniem swoje gospodarstwo, posiadający dom z ogrodem nic sobą nie reprezentuje bo nie ma wykształcenia i wyglądu modela ? :O xxx reszty mi się czytać nie chce :O

Gość podlaskaanna
"znamy się" od wrzesnia zeszłego roku.

Gość podlaskaanna
o szkołę się nie boję, w dzisiejszych czasach kiedy sa samochody, wszędzie można dziecko dowieźć. Boję się o to, że może nam nie wyjść i nie będe miała do czego wracać. Choć nie powiem, bo bardzo bym chciała mieszkać na wsi i ciągnie mnie tam.

Gość gość
Niektórzy to powinni zarabiać na tych historyjkach. Prawdopodobnie reżyser trudnych spraw to taki internetowy troll co nie ma co robić w przerwach od pisania kolejnych historii :D

Gość gość
mam nadzieje, że jak cię zobaczy to stwierdzi, że jakaś nie teges, i wrócisz z podkulonym ogonem

Gość gość
trzeba ostrzec tego faceta, desperata, że ściąga sobie na łeb pasożyta z bachorem.

Gość gość
desperacja - poziom master....