Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy naprawdę aby poderwać kobietę trzeba być chamem i prostakiem??

Polecane posty

Gość gość

Kiedy sympatycznie chce zagadać to każda mnie olewa a jak pokażę jej brak szacunku to od razu daje nr, chce sie spotac. Czemu takie jesteśce? Lubicie byc szmacone?? Ja mam wpojony od matki szacunek do kobiet. Zacząłem oglądać poradniki podrywu i stosujac te metody nie mam problemu z podrywem. Przyklady: Idzie ładna dziewczyna na ulicy. Normalnie podszedlbym i powiedzial cześć, wyglądasz na sympatyczną tak się ładnie usmiechasz chcialbym cie poznac moze dasz mi nr i pojdziemy na kawe? Wiekszosc nie miala czasu, miala chlopaka itp Teraz podchodzę i mówie o rany ale masz seksowne długie nogi albo zgrabny tyłek musisz mi dac nr telefonu bo inaczej sobie tego nie daruje. Czesto dziewczyny daja nr albo jesli nie da to chce wziac ode mnie. Jesli bierze a nie chce mi dac swojego to wiecie co mówie ? ? Ale zjebałaś. Myslałem ze jestes fajna a ty juz na poczatku tak zjebałas. Daje jej nr i wiecie co 15 min mam od niej smsa :D. Czemu dziewczyny jestescie takie ? Lubicie byc szmacone ? Jesli sie was szanuje to uciekacie

Gość gość
Inna sytuacja w klubie podchodze do dziewczyny i szarpie ja za reke, przyciagam do siebie i mówie tanczysz ze mna. Nie sprzeciwia sie. Kiedys gdy podchodzilem i pytalem czy nie ma ochoty zatanczyc to mówiły ze nie. No smieszne jestescie.

Gość gość
Do kobiety sie nie zagaduje tylbo powoli uwodzi, patrzenie w oczy, jakieś krótkie rozmówki bez zbędnej wylewnosci i sama się zakocha, trzeba być trochę niedostępnym bo je też to kręci.

Gość gość
Jakie gimnazjalistki?? Podrywam studentki i dziewczyny które studia juz skonczyly. Mieszkam akurat w typowo studenckim miescie wiec to sa roczniki 22 do 28. Sam mam ponad 30 lat.

Gość gość
gość dziś Bzdura. Kiedys tak myslalem i tak staralem sie robic. Teraz wiem ze to nie przynosi efektu

Gość gość
U mnie działa

Gość gość
Boże, kto to podchodzi do całkiem obcych kobiet na ulicy i prosi o nr tel :O Ja niezależnie co taki typ powie, to uważam go za walnietego na umyśle :O x ,"Do kobiety sie nie zagaduje tylbo powoli uwodzi, patrzenie w oczy, jakieś krótkie rozmówki bez zbędnej wylewnosci i sama się zakocha, trzeba być trochę niedostępnym bo je też to kręci." Dokładnie :)