Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powiedziała mi ze chce zaczekać z seksem do ślubu

Polecane posty

Gość gość

Jak myślicie czy może być dziewica w wieku 23 lat? Jest przepiękna dziewczyna, podobna do Adrianny Daniel z TopModel, nawet ladniejsza bo ma normalną szczękę i ładne zęby i ładny duzy biust. Wszyscy się w niej podkoc***a a ona sama jest wesoła, towarzyska i na pewno nie jedną okazję miała. Jej przyjaciółka powiedziała mi ze ma duze doświadczenie ale jest dyskretna i malo kto wie. Ja znam wersję ze chce zaczekać do ślubu. Jak mam to sprawdzić przecież jej nie zgwalce? Nie chce tracić czasu na ewentualna oszustke.

Gość gość
Długo jesteście razem? może teraz zgrywa taką niedostępną, bo chce żebyś się o nią bardziej postarał. zorganizuj fajną randkę, winko, potem idźcie do Ciebie nie wiem pod pretekstem zrobienia czegoś, np obejrzenia filmu? zacznij delikatnie ją całowac pieścić i zobacz czy pozwoli Ci na więcej :)

Gość gość
Ta adrianna jest paskudna

Gość gość
nie musi byc dziewica , po prostu chce byc czysta w oczach pana naszego zbawcy i nie chce cierpieć z powodu grzechu sexu przedślubnego

Gość gość
i wszystko dogadajcie najlepiej sex bez antykoncepcji a dzieci ile bóg da np 14 dzieci chyba ze bedziecie stosowac Npr

Gość gość
Nie badz frajerem ona dawala kazdemu tylko tobie nie chce dac i gada bzdury o czekaniu do slubu. Na pewno ma za soba anal i oral z innymi tylko udaje cnotke. Tymbardziej jak jest ladna to ma bank nie jest dziewica w takim wieku!

Gość gość
Bełkot jakiś, autorze. O dziewictwie się nie rozmawia z koleżankami panny. Ogłady trochę. Z dziewczyną się chodzi bo się ją kocha. Daje się jej poczucie bezpieczeństwa, czystą miłość, siebie samego. Ona też kocha, więc dzień po dniu, miesiąc po miesiącu pieszczoty robią się coraz bardziej zaawansowane. Gdy już świata poza sobą nie widzicie i wiecie, że chcecie spędzić ze sobą resztę życia, wtedy niekoniecznie trzeba czekać na ślub z seksem. Byłoby to nawet dość podejrzane. Ale kilkanaście miesięcy można pozwlekać, zanim dojdzie do stosunku.

Gość gość
To ze obecnie czeka do slubu nie oznacza ze jest dziewica wiec nie pisz o niej jak o teoretycznej oszustce bo o dziewictwie nic nie mowila! Jak chcesz wiedziec to sie jej spytaj.

Gość gość
Brzydka ta Adrianna Daniel. A co do autora - powiedz, że okej, ale jeżeli ona aż do ślubu nigdy nie wejdzie np. do sklepu z ciuchami albo kosmetykami.

Gość gość
Autor chyba z nią nawet nie chodzi:((