Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mtwprg

ładne dziecko

Polecane posty

Gość Mtwprg

Moja sąsiadka ma śliczną córkę.Ma 5 lat ,piękna buzia ,oczy ,ciało. Jest tak śliczna że jak ją widzę to czuję się jakoś nie swojo,niepewnie,nieśmiało porażony tą urodą Ta uroda wprost poraża wewnętrznie pobudzając zmysły. Jeszcze nigdy w życiu nie widziałem tak ładnej dziewczynki. Ciekawe czy wyrośnie z niej miss Polski.

Gość gość
bo dzieci są śliczne

Gość gość
Uroda się zmienia więc nie koniecznie ją zachowa dorastając

Gość gość
Zależy czy rodzice ładni

Gość lambiare
E tam uroda wcale nie zależy od rodziców

Gość gość
Mam nadzieje ze to tylko głupie prowo bo ludziska jakoś nie dopatrzyli sie niczego niestosownego w twoim wpisie. Mała dziewczynka moze byc ładna i fajna ale piękne ciało? Poraża zmysły? Wzbudza niepokój? Co to jakies pe/do/fil/skie zakusy? Mam nadzieje ze to tylko idiotyczny żart.

Gość gość
"Mam nadzieje ze to tylko głupie prowo bo ludziska jakoś nie dopatrzyli sie niczego niestosownego w twoim wpisie. Mała dziewczynka moze byc ładna i fajna ale piękne ciało? Poraża zmysły? Wzbudza niepokój? Co to jakies pe/do/fil/skie zakusy? Mam nadzieje ze to tylko idiotyczny żart. " a co to jest Pedofilia? To kontakt seksualny .Pedofil nie jest w stanie uzyskać satysfakcji seksualnej w sposób inny niż kontakt seksualny z dzieckiem. Czyn Pedofilny to kontakt seksualny . Gdzie ty w tym wpisie widzisz Pedofilią skoro nie ma tam ani słowa o ochocie na kontakt seksualny? Ciało to nie jest część dziecka? Nie może być piękne? Wam Polakom na punkcie seksu i pedofilii odbija . Tak to prowo ale tak napisan że nie ma w nim mowy o pedofilii a o urodzie i reakcji na nią. Reakcje są podobne jednak nie motywowane tym samym.

Gość gość
podobać się 1. «wydać się komuś miłym, atrakcyjnym, interesującym» 2. «zasłużyć na czyjeś uznanie, akceptację»